Krimi8. maj 2024

Lærer skulle giftes - men så begyndte hun at kysse med 11-årig elev

En amerikansk lærer skulle giftes med sin kæreste. Men nu er brylluppet aflyst, for kvinden har kysset med en blot 11-årig elev
Madison Bergmann og Sam Hickman skulle efter planen holde bryllup 27. juli. Men nu er kærlighedsfesten aflyst, for Madison har kysset med en 11-årig elev.
Madison Bergmann og Sam Hickman skulle efter planen holde bryllup 27. juli. Men nu er kærlighedsfesten aflyst, for Madison har kysset med en 11-årig elev.
 Foto: Privat

De havde planlagt brylluppet i månedsvis. Og efter planen skulle 27. juli være dagen, hvor amerikanske Madison Bergmann og Sam Hickman gav hinanden deres livs ”ja”.

Men nu er parrets kærlighedsfest aflyst – og forholdet er formentlig brast – for Madison har nemlig kysset med en blot 11-årig elev.

Det skriver New York Post.

- Det er blevet udskudt op ubestemt tid. Og brylluppet kommer formentlig ikke til at ske. Sam er meget ked af det og knust. Han er flov og vred. Han fortjente ikke dette. Alle er sure, fortæller en nær ven, der ønsker at være anonym, til New York Post.

Det er ikke blot utroskaben, der har rystet manden. Især det faktum, at der var tale om en 11-årig elev, har gjort Sam både rasende og fortvivlet:

- Han er stadig i chok. Hun har ikke bare været ham utro, hun har været utro med et barn, tilføjer den anonyme kilde.

I kølvandet på kysseriet har parret også valgt at lukke den hjemmeside, de havde oprettet i forbindelse med deres store dag.

Den 24-årige Madison var lærer på den såkaldte River Crest Elementary School i Wisconsin. Her udviklede hun altså et ganske upassende forhold til en blot 11-årig elev.

Den 24-årige lærer blev opdaget af den 11-åriges forældre, der havde fundet afslørende sms’er mellem de to.

Der var tale om intime sms’er, hvor Madison blandt andet i detaljer beskrev, hvordan hun nød, når de kyssede, og når han rørte ved hende. Kort efter fandt politiet også håndskrevne sedler, der mere end antydede, at der foregik noget seksuelt mellem lærer og elev.

Det er endnu uvist, hvor længe det ulovlige forhold har stået på. Men sikkert er det hvert fald, at Madison nu er anholdt og sigtet for at have forulempet sig på et mindreårigt barn. Hun er desuden blevet bortvist fra skolen, liges om hun har fået et straksforbud mod at nærme sig nogle af eleverne eller deres forældre. Og så har hendes udskejelser altså også kostet hende drømmebrylluppet.

Sponsoreret indhold