Krimi7. juli 2023

Læge dømt: Kom sin sæd i kvindes kaffe

En britisk læge er netop blevet dømt i en højst uSÆDvanlig sag
Det var bestemt ikke mælk, en britisk læge kom i en kvindes kaffe.
Det var bestemt ikke mælk, en britisk læge kom i en kvindes kaffe.
 Foto: Colourbox (genrefoto)

Gloucester Crown Court i Storbritannien har netop fældet dom i en sag, som af anklageren betegnes som både "højst usædvanlig" og "vulgær".

Det er britiske Metro, der fortæller om en 55-årig læge, som sidste måned er blevet dømt for andet seksuelt forhold end samleje uden samtykke ved at have kommet sin sæd i en kvindes kop kaffe.

Juryen i sagen mente, at det i retten blev bevist, at lægen gjorde det for at opnå seksuel tilfredsstillelse. Lægens forsvar i retten var dog en helt anden.

I retten forklarede han, at han netop havde masturberet, og der var rester af sæd på hans hænder, da han skulle skænke kaffen.

Anede uråd

Episoden fandt sted i september 2021, hvor kvinden anede uråd og beholdt den resterende del af kaffen, så den kunne blive testet af politiet.

DNA-tests bekræftede, at substansen i kaffen var sæd, og at den tilhørte dr. Nicholas Chapman, der arbejdede på North Curry Health Centre i Taunton.

Tak for kaffe! Det var dette syn, der mødte den stakkels kvinde, da hun nåede til bunden af kaffekoppen. 
Tak for kaffe! Det var dette syn, der mødte den stakkels kvinde, da hun nåede til bunden af kaffekoppen.
 Foto: Avon and Somerset Police

I retten fortalte kvindens advokat, at kvinden havde fået det fysisk dårligt efter opdagelsen, og at den ubehagelige oplevelse ville forfølge hende resten af hendes liv.

Dommeren afskrev dr. Chapmans forklaring og konstaterede, at han "fortalte løgne for at redde sig selv, hvor absurd det end måtte være".

Dommeren idømte ham 12 måneders samfundstjeneste, ligesom han blev pålagt at udføre 200 timers ulønnet arbejde. Desuden skal han betale 30.000 kr. for sagens omkostninger.

Den dømte læge må desuden ikke nærme sig sit offer de næste 10 år, ligesom han fremover ikke må arbejde med børn eller sårbare personer.

Sponsoreret indhold