Krimi21. december 2023

Kvindelig fængselsbetjent under anklage: Havde telefonsex med indsat

26-årige Ruth Shmylo gav tilsyneladende en farlig indsat en lidt bedre behandling end alle andre – hun havde angiveligt et intimt forhold til en indsat igennem flere måneder
26-årige Ruth Shmylo anklages for at have indledt et forhold med en indsat, mens hun arbejdede som fængselsbetjent.
26-årige Ruth Shmylo anklages for at have indledt et forhold med en indsat, mens hun arbejdede som fængselsbetjent.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: 29-årig kvinde erkender drab på sin kæreste: Jeg var fuld

Det gik tilsyneladende alt andet end stille for sig, da den 26-årige fængselsbetjent Ruth Shmylo sidste år passede sit job i det sikrede fængsel HMP Parc Prison i Wales.

Politiet mener ligefrem, at den unge, smukke kvinde var i et intimt forhold med en farlig indsat igennem fem måneder – derfor er hun nu under anklage for embedsmisbrug ved Retten i Cardiff, Wales.

Det skriver britiske The Sun.

Ruth Shmylo har selv indrømmet, at hun har været i kontakt med en af fangerne, efter han gav hende en lap papir med hans nummer på.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-19/ruth-shmylo.jpg
Ruth Shmylo ligner ikke ligefrem den gængse fængselsbetjent. Hun arbejder ikke længere som betjent.
 Foto: Privat

Stik imod alle regler ringede fængselsbetjenten til den indsattes indsmuglede telefon, fremfor at gøre noget ved det tydelige sikkerhedsbrud.

Herefter indledte kvinden angiveligt et forhold, hvor de til tider havde daglig telefonsex. I retten blev det fremlagt, hvordan den indsatte kalder betjenten for 'prinsessen', da snakker sammen på kvindens fødselsdag.

Mødtes med moren

Ruth Shmylo benægter selv, at hun var i et decideret forhold med ham – hun snakkede ifølge sin egen forklaring kun med ham, fordi han truede med at gøre en anden indsat ondt, hvis ikke hun ringede til ham.

Fængselsbetjenten fortsatte dog sit forhold til manden, da han blev rykket til et andet fængsel. De samtaler er blevet optaget mellem de to, og er nu et bevis mod Shmylo i retten.

Den 26-årige kvinde blev ifølge sin vidneforklaring tvunget til at møde med den indsattes mor.

– Han fortalte hende, at hun skulle vide, hvordan han virkelig var. Og hvem bedre til at fortælle det end hans mor? Lød det fra anklager Matthew Cobbe.

Da Shmylo nægtede var beskeden ifølge anklageren kontant.

– Du har bare at mødes med hende, hun har gjort meget ud af det – inklusiv at få lavet sine negle.

Den unge kvinde har i en tidligere afhøring af politiet erkendt, at hun har haft telefonsex med den indsatte, men at hun primært var 'den lyttende part'.

Sagen forventes afsluttet i denne uge.

Sponsoreret indhold