Kvinde smed levende hvalpe i container: Nu er én af dem død

Foto: Riverside County Animal Services

For tre dage siden kunne SE og HØR berette om en uhyggelig overvågningsvideo, som fik politiet i Californien til at anholde en 54-årig kvinde. 

Videoen, som går lige i hjertet, viser kvinden, der smider en pose fyldt med blot tre dage gamle hundehvalpe i en skraldecontainer bag en butik på en utrolig varm dag. Heldigvis kom en barmhjertig samaritaner forbi og underrettede myndighederne. 

Og nu er der trist nyt i sagen, for én af hvalpene klarede ikke kvindens hårdhændede behandling, og den er nu død. Det skriver TMZ

Artiklen fortsætter under den hjerteskærende video af kvinden, som smider de små hjælpeløse hvalpe ud i skraldecontaineren.

Riverside County Animal Service fortæller til mediet, at hvalpen døde onsdag. Det var umuligt for den at komme sig over den traumatiske oplevelse, kvinden udsatte de små nyfødte hvalpe for. 

Dyretjenesten fortæller videre, at den lille hvalp muligvis har ligget i bunden af posen, som kvinden smed ud.

En frivillig, som har taget sig af de små hvalpe har efterfølgende skrevet på facebook: 

"Han holdt ud så længe, han kunne. Da jeg fik ham, var han bleg og så lidt flad ud, så jeg tænker, at han var den pude, som reddede sine søskende. Jeg tror, at da kvinden smed dem i posen, har han været i bunden og tog slaget, da alle hans søskende landede på ham".

Kan få syv års fængsel 

Den 54-årige kvinde er tiltalt for syv kriminelle forhold om grusomhed mod dyr. Hvis hun bliver dømt, kan hun få op til syv års fængsel. 

Riverside County Animal Service har for nyligt offentliggjort en video, der viser, de seks resterende hvalpe, som fortsætter med at komme sig over den grusomme behandling, de blev udsat for af kvinden. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close