Krimi24. juli 2020

Kvinde fundet død i badekar: Ekskæreste boede med liget i dagevis

En mand, der er mistænkt for drabet på sin ekskæreste, boede angiveligt i seks dage i lejligheden sammen med hendes forrådnede lig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-07-24_kl._10.03.48.png
 Foto: Victoria Police

Andrew Baker fra Melbourne i Australien tog angiveligt livet af Sarah Gatt, da hun valgte sin lesbiske kæreste over ham.

Under afhøringer med politiet har Baker fortalt, at han og Sarah var gået fra hinanden i april 2017, efter han havde givet hende et ultimatum om ikke at have to kærester.

Det skriver The Sun.

Han indrømmede angiveligt overfor politiet, at han var ”vred”, da Sarah Gatt valgte at bo med pigekæresten, men at han ikke havde set hende siden.

Politiet mistænker dog nu, at Andrew Baker myrdede Sarah omkring april, men det var først otte måneder senere – i januar 2018 – at politiet fandt liget af den 40-årige kvinde i et badekar i hendes hjem i provinsbyen Kensington.

I december samme år blev Baker sigtet for drabet.

Efter fundet af liget nægtede den 52-årige mand, at han vidste noget om, hvordan hun var død.

Men under et retsmøde torsdag fortalte drabsefterforsker Stephen Eppingstall, at Baker adskillige gange efterfølgende havde ændret sin historie, og at han senere fortalte, at han havde fundet liget i lejligheden, men at han ikke vidste, hvad han skulle stille op med det.

Baker sad med på et videolink under torsdagens retsmøde, men da det var anklagerens tur til at tale, udbrød den midaldrende mand:

- Det gider jeg ikke stå model til. Ses senere.

I retten kom det også frem, at Baker havde adskillige venner på besøg i lejligheden i august 2018, hvor han overnattede i seks dage, mens Sarah Gatts lig lå i badekaret.

Der var sat tape rundt om gardinerne i hele huset, så ingen kunne se ind.

Efterforskeren afslørede også, at Baker forsøgte at lave et alibi for sig selv ved at sende adskillige sms-beskeder og breve til Sarah Gatt efter hendes død.

Sponsoreret indhold