Kvinde fik særlig DNA-test: Afslørede mørk familiehemmelighed

(Foto: TikTok / Cat McDonald)

Det kan umiddelbart virke som en sød tanke – og måske endda en god idé – at tage en DNA-test for at finde ud af, hvor man kommer fra.

I hvert fald var det nøjagtig, hvad der skete juleaften, da Cat McDonalds far forærede familien et DNA-kit, der kunne gøre alle klogere på fortiden.

Men julegaven ændrede Cat McDonalds for evigt, der fortæller hele historien TikTok, hvor hun desuden ikke lægger skjul på, at hun nu ønsker flere svar.

Resultaterne af DNA-testen viste nemlig noget ganske overraskende – og afslørede således en mørk familiehemmelighed.

Oprindeligt troede Cat McDonald, at hun var af irsk afstamning. Særligt grundet sit efternavn og sit røde hår.

I virkeligheden viste det sig, at hun er 75 procent norsk, mens de resterende 25 procent kan spores tilbage til Tyskland og England.

Testen viste ydermere, at hendes far slet ikke er, hvem hun troede. Et andet navn dukkede nemlig op.

Artiklen fortsætter under TikTok-videoen …

@fretlessfeline

##stitch with @meezersqueezer This is the first time I have said this on the internet and my soul just sighed. ##fyp ##Ancestry ##ancestrydna

♬ original sound - Cat McDonald

Det var ikke et navn, Cat var bekendt med. Men det var hendes far – som nu pludselig ikke var biologisk – til gengæld.

Det viste sig, at Cat McDonalds biologiske far i virkeligheden var en ven af familien. Og alle i familien var angiveligt rystede over de nye oplysninger, der pludselig så dagens lys.

Efter en simpel Google-søgning fandt Cat frem til, at hendes biologiske far er mangemillionær og desuden har tre andre døtre.

Cat tog kontakt til sit biologiske ophav. Men af en ganske ydmyg årsag:

- Jeg forsøgte at give ham et brev, men da han hørte mit navn, afviste han at tale til mig. Egentlig var det bare for at sige tak, fordi jeg virkelig er lykkelig for at være i live, lyder det fra Cat McDonald.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close