Krimi3. februar 2024 (opd. 3. februar 2024)

Kvinde blev fundet i tilfrosset sø: Nu har politiet identificeret hende

Der er tale om en 32-årig kvinde, lyder det fra politiet

Nordsjællands Politi har identificeret den kvinde, som 25. januar blev fundet død i en tilfrosset sø nær en skole i Hillerød. Der er tale om en 32-årig kvinde, oplyser politiet på det sociale medie X lørdag.

Kvindens pårørende er underrettet.

Ifølge Nordsjællands Politi er det på baggrund af henvendelser fra borgere og grundig efterforskning, at det er lykkedes at identificere kvinden.

Det var en gruppe børn, som i middagsfrikvarteret 25. januar i søen Sorte Dam i et skovområde nær Frederiksborg Byskole, opdagede en afdød person i vandet under isen.

Politi og redning kom til stedet, og det viste sig at være en kvinde, som var afgået ved døden, og som lå fastfrosset i den lille sø.

Allerede samme dag lød meldingen fra Nordsjællands Politi, at der næppe var tale om en forbrydelse. Det er fortsat politiets opfattelse.

I første omgang kunne politiet ikke identificere kvinden, og bad derfor offentligheden om oplysninger, der kunne bidrage til at løse den opgave.

I den forbindelse udsendte politiet et signalement af kvinden, der beskrev hende som værende mellem 18 og 50 år gammel.

Politiet oplyste ved den lejlighed, at kvinden var almindelig af bygning og havde brunt langt hår. Hun var iført sorte støvler af mærket Ecco samt blå- og hvidmønstrede gamacher.

Hun bar desuden en grønlig striktrøje og en grøn jakke, da hun blev fundet.

Sponsoreret indhold