Krimi3. marts 2022

Kvalte kæreste under sex: Havde sex med liget og skar ham i småstykker

En 24-årig kvinde kvalte sin kæreste til døde under sex, ’fordi hun nød det’. Havde efterfølgende sex med liget i flere timer og skar ham til sidst i småstykker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sexmedligkvinde.png
 Foto: Politi

Ifølge politiet i Wisconsin gik tingene helt galt, da en 24-årig kvinde i en rus af methamfetamin og hård sex endte med at kvæle sin elsker ihjel, ’fordi hun nød det’, som hun forklarede politiet.

Taylor D. Schabusiness havde efterfølgende sex med liget i 2-3 timer og skar efterfølgende sin 25-årige elsker, Shad Thyrion, i småstykker.

Alt sammen foregik hjemme hos offerets mor.

Det skriver Wbay.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/taylor_d._schabusiness.png

Taylor D. Schabusiness er angiveligt gift med en mand, der for øjeblikket er fængslet i en anden sag. Shad Thyrion, som hun er mistænkt for at dræbe, var hendes elsker. Foto: Facebook

Politiet i Wisconsin, USA, blev tidligt om morgenen 23. februar tilkaldt til en adresse, hvor en mor lige havde fundet sin søns afskårne hoved i en spand.

Ved betjentenes ankomst kunne de konstatere, at der ligeledes lå et mandligt kønsorgan i selvsamme spand. De fandt ligeledes sønnens afskårne torso i en plastikspand, og en madras havde pletter med indtørret blod.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/shad_thyrion3.png

Shad Thyrion mistede 23. februar livet, da hans elsker kvalte ham til døde. Foto: Facebook

FANDT LIGDELE I ELSKERENS BIL

Moren forklarede til politiet, at hun var blevet vækket mellem klokken to og tre om natten af en dør, der smækkede.

Hun gik ud fra, at det var hendes søn, der forlod huset, men stod op for at slukke et lys, der var blevet efterladt tændt. Herefter fandt hun sin søns afskårne hoved.

Moren kunne ligeledes fortælle, at Taylor D. Schabusiness formentlig var den sidste, der havde set ham i live.

Ved ankomst til den nu anholdtes kvindes hjem fandt politiet hende sølet ind i indtørret blod.

Efter en ransagning af hendes bil fandt betjentene flere kropsdele, inklusiv elskeren afskårne ben. Politiet spurgte den mistænkte morder, hvad der var sket.

’Det er et godt spørgsmål’, svarede hun betjentene.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kvinde_havde_sex_med_lig_0.png

24-årige Taylor D. Schabusiness på et 'mugshot' fra 2020. Hun er sigtet for et ualmindeligt grusomt drab på sin kæreste. Foto: Politi

JEG GIK AMOK

Ifølge sigtelsen mod hende forklarede hun politiet, at hun havde brugt dagen sammen med sin elsker på at ryge methamfetamin.

Ved ankomst til morens hjem begyndte de at have sex, hvilket inkluderede kæder, sammen.

Hun forklarede derudover, at hun på et tidspunkt fik blackout og ’gik amok’, hvorefter hun begyndte at kvæle Shad Thyrion med en kæde. Hun havde ikke intentioner om at dræbe ham, men fordi hun nød at kvæle ham, fortsatte hun.

Taylor D. Schabusiness har angiveligt også spurgt betjentene, ’om de vidste hvordan det var at elske en så meget, at man slog dem ihjel.’

HAVDE SEX MED LIGET

Taylor D. Schabusiness har ligeledes forklaret politiet, at hun efter drabet på sin sin elsker havde sex med liget i to til tre timer, inden hun skar ham i småstykker med de knive, hun nu engang kunne finde i køkkenet.

’Brødkniven var mest effektiv på grund af det takkede blad,’ forklarede hun til politiet.

I starten fortalte Taylor D. Schabusiness, at alle ligdelene burde være i kælderen hos moren. Men ændrede det senere hen til, at der også var en fod eller et ben i hendes bil.

Hun planlagde egentlig at tage alle ligdelene med sig, men forklarede til politiet, at stofferne gjorde hende ’paranoid og doven’, og derfor glemte resten af kropsdelene hos moren.

Taylor D. Schabusiness blev fængslet med en kaution på 2 millioner dollars. Hun skal for retten igen senere på måneden.

Sponsoreret indhold