Krimi26. april 2019

Kundby-pigen tiltalt i ny sag

Natascha Colding-Olsen, der i den brede befolkning nok bedst er kendt som 'Kundby-pigen', skal igen i retten som tiltalt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natascha.jpg
 Foto: Privat

I maj skal 'Kundby-pigen' på anklagebænken i Retten i Glostrup. Her står hun tiltalt for at forsøg på bestikkelse af offentlig myndighed.

Det skriver B.T., som har talt med hendes advokat Mette Grith Stage. Natascha, som afsoner i Herstedvester Fængsel, skulle ifølge anklagemyndigheden have forsøgt at få en fængselsbetjent til at skaffe hende en telefon mod betaling.

- Det er ikke nogen voldsomt alvorlig sag, men det er altid uheldigt med nye sigtelser, når man afsoner, siger Mette Grith Stage til B.T og oplyser yderligere, at hendes klient nægter sig skyldig.

Og for Natascha Colding-Olsen er retslokalet efterhånden ikke ved at være et fremmed sted. I januar blev den kun 18-årige pige idømt 40 dages fængsel for trusler mod sin tidligere mentor under en telefonsamtale.

- Har du en skudsikker vest?

- Så tænker jeg, at du burde købe en af sikkerhedsmæssige årsager, lød samtalen på.

I retten erkendte Natascha Colding-Olsen, at hun havde truet den tidligere mentor.

- Jeg ringede til ham, fordi jeg havde hært, at han havde udtalt sig til medierne og nævnt mit navn og min sag. Det blev jeg rigtig træt af. Jeg vil gerne videre med mit liv, ikke?, sagde hun i retten ifølge B.T. tilbage i januar.

Natascha afsoner, som den første kvinde nogensinde, en terrordom i Herstedvester Fængsel i Albertslund sammen på en lille afdeling med andre kvinder.

Hun blev dømt for at planlægge terror mod to skoler, da hun var bare 15 år gammel.

Hun blev først i byretten idømt seks års fængsel, men den blev i november 2017 skærpet til otte år i Østre Landsret.

Sponsoreret indhold