Krimi19. maj 2023

Konen døde i en bilulykke få minutter efter de var blevet gift: Nu taler han ud

Nygifte Samantha og Aric Hutchinson nåede ikke at få mange minutter sammen som mand og kone, før hun blev dræbt af en spritbilist – nu sætter Aric ord på tragedien
Det sidste billede af Samantha og Aric viser dem glade gå ned af sandstranden, hvor de blev gift. Kort tid efter kørte en spritbilist op i dem med høj fart. Samantha overlede ikke sammenstødet.
Det sidste billede af Samantha og Aric viser dem glade gå ned af sandstranden, hvor de blev gift. Kort tid efter kørte en spritbilist op i dem med høj fart. Samantha overlede ikke sammenstødet.
 Foto: GoFundMe

Den lykkeligste dag i Samantha, 34, og Aric Hutchinsons, 36, liv som et gift par ændrede sig på få øjeblikke til parrets værste mareridt.

For efter Mr. og Mrs. Hutchinson havde gået ned af sandet på Folly Beach i South Carolina, blev de påkørt af en spritbilist med 100 kilometer i timen, alt imens de kørte i en golfvogn i en 40 kilometer i timen-zone.

Samantha døde af det kraftige sammenstød, imens Aric var i kritisk tilstand. Han endte dog med at overleve.

Nu har Aric Hutchinson udtalt sig om episoden. Det gør han i et interview med ”Good Morning America”.

- Jeg prøver stadig at forstå det hele. Den nat. At gå fra at være på toppen og til bunden. Det er svært at forstå.

- Det sidste jeg husker, at hun siger er, at hun ønskede at aftenen aldrig skulle ende.

Efterfølgende husker Aric Hutchinson, at han vågner op på hospitalet. Her spørger han sin mor hvor Sam er, og får altså beskeden overbragt, at hun ikke overlevede.

Snart skal Aric Hutchinson vende alene hjem til deres fælles lejlighed, og netop den tid ved han også godt bliver hård.

- Det bliver hårdt, men også dejligt. Der står Sam skrevet overalt i lejligheden. Jeg ved, at hun er i himlen og ser med, imens hun griner af mig, når jeg prøver at komme op og ned ad trapperne. For det var hendes beslutning at bo på tredje sal.

Spritbilisten, 25-årige Jamie Lee Komoroski, nægtede at tage politiets promilletest på stedet, men endte med at blive anholdt og sigtet for spritkørsel og drab.

Aric Hutchinson har sidenhen sagsøgt Jamie Lee Komoroski. Han fortæller dog, at han endnu ikke er klar til at møde Jamie Lee Komoroski.

Sponsoreret indhold