Krimi30. maj 2020

Kone vil skilles fra drabsigtet betjent

Konen til Derek Chauvin, betjenten anklaget for mordet på George Floyd, vil nu skilles
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/george-floyd.png
 Foto: MEGA

Den amerikanske politibetjent Derek Chauvin er blevet anholdt og anklaget for drabet på den sorte mand George Floyd. Kort tid efter anholdelsen har Derek Chauvins kone, Kellie Chauvin, anmodet om en skilsmisse fra sin mand.

Skilsmisseanmodningen blev sendt samme dag, som betjenten blev anholdt for mordet på Floyd.

- Her til aften har jeg talt med Kellie Chauvin og hendes familie. Hun er knust over hr. Floyds død og hendes yderste sympati er hos hans familie, hans kære og med alle, der sørger over denne tragedie, siger advokatfirmaet Sekula Law Offices i en pressemeddelelse.

Det skriver WCCO.

Den 44-årige Derek Chauvin blev anholdt fredag og anklaget for mord og manddrab med en kaution på 3,6 millioner kroner.

George Floyd mistede livet efter at være blevet anholdt af Derek Chauvin, der blev fanget på video med sit knæ på Floyds hals. Floyd blev arresteret for eftersigende at have brugt en falsk pengeseddel i et supermarked.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/anholdelse_2.jpg
 Foto: MEGA

Øjeblikket der har rystet hele USA. Politibetjent Derek Chauvin med sit knæ på George Floyds hals, der resulterede i Floyds død. (Foto: MEGA)

Betjentens knæ var placeret på Floyds hals i mere end otte minutter og til trods for, at Floyd flere gange tryglede betjenten om at fjerne sit knæ, fordi han ikke kunne trække vejret, flyttede han sig ikke.

Floyd mistede efterfølgende bevidstheden og på vej til hospitalet blev han konstateret død.

Hændelsen har rystet store dele af USA, hvor protester mod det amerikanske politi har spredt sig fra Minneapolis til flere amerikanske stater.

Der var i alt fire politibetjente til stede under anholdelsen af George Floyd. De er nu alle blevet afskediget.

Sponsoreret indhold