Krimi20. januar 2021

Kommunal souschef fritstillet efter blodigt knivstikkeri

En kommunalt ansat i Helsingør er blevet fritstillet efter selv at være blevet knivstukket i weekenden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fqjctntxiacqihr.jpg
 Privat

En 39-årig souschef i Helsingør Kommunes SSP, (samarbejde mellem skole, sociale myndigheder og politi red.) er fortsat fritstillet og risikerer nu en fyring i forbindelse med en voldsepisode i weekenden i Helsingør.

Her blev souschefen selv såret af knivstik.

Det skriver Helsingør Dagblad.

Årsagen til fritstillingen er, at manden øjensynligt var involveret i en brutal fejde mellem familier med bopæl på Nordvej i Helsingør – han blødte selv fra knivsår i armen, da politiet stoppede en bil efter et blodigt opgør på Oldenvej i Kvistgård lørdag.

- Jeg kan ikke sige noget konkret om en personalesag. Men vi har fået en foreløbig redegørelse og afventer yderligere meldinger fra politiet. Den pågældende medarbejder er fortsat fritstillet. Efter sagen har været beskrevet i medierne har jeg fået flere henvendelser om den pågældende medarbejder, hvor der fortælles om forhold, der ikke er forenelige med at have ansættelse i Helsingør Kommune eller for den sags skyld i hvilken som helst anden kommune. Og de forhold skal selvfølgelig også undersøges, siger Helsingør-borgmester Benedikte Kiær til Helsingør Dagblad.

Borgmesteren og mange andre i Helsingør Byråd bliver nu kritiseret af Dansk Folkeparti, som for nogle år siden forsøgte at få den pågældende person afskediget.

Det skete på grund af en række opslag, han før ansættelsen i kommunen havde skrevet på Facebook, blandt andet med ønsker om at få indført kalifatet og sharia-lov i Danmark.

Sponsoreret indhold