Komikere døde af overdosis: Nu er der livstegn fra kollega

Forurenet kokain har taget livet af mindst tre personer – deriblandt to komikere – i Los Angeles, efter de har indtaget stoffet, der var fyldt med det stærkt smertestillende middel Fentanyl.

Det skriver TMZ.

De tre døde er komikerne Enrico Colangeli, 48, og 43-årige Fuquan Johnson. Også deres 33-årige veninde Natalie Williamson er død efter at have indtaget det giftige stof.

De tre personer blev alle fundet livløse, da politiet ankom til en lejlighed i Venice-bydelen i Los Angeles kort efter midnat natten til lørdag.

To af personerne blev ifølge TMZ erklæret døde på stedet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det var i denne lejlighed, at de fire personer blev fundet. Foto: Ritzau Scanpix

En fjerde person, der også havde indtaget stoffet og lå livløs i lejligheden, blev hastet på hospitalet, og nu har hun for første gang givet lyd fra sig.

Der er tale om den 39-årige Kate Quigley, der også selv er komiker.  

Fra sin hospitalsseng skrev hun lørdag aften, at hun var i live.

”Jeg er i live. Jeg har det ikke godt, men jeg er ok,” skrev Kate Quigley, til sin kollega, komikeren Brian Redban.

Politiet har i kølvandet på dødsfaldene igangsat en større undersøgelse. Ifølge TMZ blev drabsafdelingen tilkaldt kort efter fundet, men det er uvist, om der vil blive foretaget sigtelserne i sagen.

Det er uvist, hvor komikerne skaffede kokainen, og det er også uvist, om den var forurenet, da de anskaffede den – eller om de selv tilsatte den dødelige mængde Fentanyl efterfølgende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close