Krimi10. juli 2020

Kokain, piller og sprut: Johnny Depps vilde livsstil afsløret

Johnny Depp forklarede i retten, at han i en periode tog meget kokain
https://imgix.seoghoer.dk/johnny_depp_2.jpg
 (Foto: MEGA)

Johnny Depp ligner en rockstjerne. Og nu er det kommet frem, at Hollywood-stjernen i høj grad har levet son en. Det er netop kommet frem i retten, hans liv er fyldt med kokain, piller og sprut.

Netop kører en særdeledes kulørt retssag mellem den 57-årige skuespiller og den britiske avis The Sun. Dagligt kommer der nye oplysninger frem om det betændte ægteskab Johnny Depp havde med skuespillerinden Amber Heard.

I High Court i London blev der onsdag afspillet en lydfil fra en flyvetur mellem Boston og Los Angeles i USA. Her skriger Johnny Depp som en ulv, inden han angiveligt faldt sammen på flyets toilet i en rus af kokain og whisky.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega687000_006.jpg
 Foto: MEGA

Her ankommer stjernen til High Court i London med mundbind. Foto: MEGA

The Suns advokater førte bevis for, at han drukket en halv flaske whisky og sniffet adskillige baner kokain.

Johnny Depp har sagsøgt avisen, fordi de skrev, at han var en kvindemishandler. Det skete efter Amber Heard fortalte om flere voldelige overfald fra ægtemanden.

På flyveturen tværs over USA nægter Johnny Depp at have slået Amber Heard. Han fortalte for vidneskranken i retten, at det måtte være hendes fantasi, der spillede hende et puds.

Ifølge "Pirates of the Caribbean"-skuespilleren sad han og tegnede i notesbog, inden han faldt i søvn efter et toiletbesøg.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/krtphotoslive761055.jpg
 Foto: MEGA

Amber Heard og Johnny Depp var gift i 15 måneder. Foto: MEGA

Den forklaring står i stærk kontrast til en række sms'er, som Johnny Depp sendte til sin ven og skuespiller-kollega Paul Bettany.

'Drak hele natten før jeg samlede Amber op for at flyve til LA sidste søndag. Det blev grimt min ven. Ingen mad i flere dage. Pulver. En halv flaske whisky. Tusinde Red Bulls og vodka, piller og to flasker champagne på flyet - og hvad får jeg?' skriver Johnny Depp i beskeden, som advokater havde som bevismateriale.

Det var i maj måned i 2014, hvor Amber Heard indspillede en film med James Franco. I retten er det kommet frem, at Johnny Depp kaldte James Franco for en børnemishandler. Nu frygtede den 57-årige skuespiller for sine kone, da han ikke stolede på Franco.

I retten fremviste advokaterne et billede (se det her) af et bord med fire baner kokain, en pilleæske med dødningehoved og skriften 'Property of J.D.', to store glas fyldt med whisky og en cd med Keith Richards.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/phlphotos399919.jpg

Paul Bettany. Foto: MEGA

Advokaterne ville gerne vide, om stjernen havde kokain i pilleæsken.

- Ja, det ville jeg mene, lød svaret fra Johnny Depp.

Han forklarede videre, at han skulle filme med Keith Richards senere samme dag, men stofferne havde gjort Amber Heard ked af det.

Igen spurgte advokaterne ind til en anden besked, som Johnny Depp havde skrevet til instruktøren Stephen Deuters. Her skrev han om sin "peruvianske periode", der gjorde Amber Heard trist.

Er den "peruvianske periode" en reference til kokain?

- Ja, lød det fra filmstjernen.

Advokaterne stoppede ikke med at bore i Johnny Depps kokain-misbrug.

I 2014 skrev Amber Heard til en veninde, at hendes mand var stukket af.

'JD er på en tur med Manson (sangeren, red.)'.

Johnny Depp forklarede, at han tre gange havde taget kokain sammen med Marilyn Manson.

Retssagen varer i tre uger.

Sponsoreret indhold