Krimi18. august 2022

Købte kufferter med ligdele: Nu er der nye GRUSOMME detaljer

Der er dukket flere grusomme detaljer op i sagen om en familie, der intetanende købte kufferter, der indeholdt ligdele, på en auktion
Politiet ved endnu ikke, hvem de to børn i kufferterne er. nbsp;
Politiet ved endnu ikke, hvem de to børn i kufferterne er.
 Arkivfoto: MEGA

Politiet i New Zealand er kommet ét skridt videre i den grusomme sag, hvor en familie i South Auckland intetanende købte kufferter, der indeholdt ligdele, på en auktion.

Nu viser det sig nemlig, at ligene tilhører to små børn.

Det skriver det lokale medie NZ Herald.

Undersøgelser af ligene har ifølge det newzealandske medie fastslået, at der er tale om to børn i skolealderen – formentlig mellem fem og 10 år gamle.

Hvordan – eller hvorfor – de er havnet i kufferterne, vides dog heller ikke. Det vides heller ikke, hvad der taget livet af de to børn.

Det står dog klart, at børnene “kan have ligget i kufferten i flere år”, før familien altså for få uger siden fandt dem.

Politiet i New Zealand er netop nu i gang med at tage DNA-prøver af ligene. Håbet er, at de prøver kan være med til at fastslå identiteten på børnene.

Den intetanende familie købte forrige uge kufferterne på et lager, hvor ting og genstande bortauktioneres – eksempelvis hvis der ikke er blevet betalt tilstrækkelig leje i et opbevaringsrum.

Den newzealandske familie åbnede først kufferterne, da de kom hjem, og det var altså først her, det gik op for dem, hvad kufferterne gemte på.

Politiet oplyser, at der ikke er grund til at tro, at familien er involveret i en forbrydelse på nogen måde.

Sponsoreret indhold