Krimi27. januar 2020

Kobe Bryant sendte hjerteskærende besked kort før sin død

Den amerikanske basketball-legende Kobe Bryant sendte kort før sin tragiske død en hjerteskærende besked, der skulle vise sig at blive den sidste, han sendte.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar66024_1.jpg
 Foto: MEGA

USA er i chock, efter det i går kom frem, at den amerikanske basketball-spiller Kobe Bryant sammen med otte andre har mistet livet i et voldsomt helikopterstyrt.

Blandt de dræbte er også sportsstjernens 13-årige datter Gianna.

Klokken 8.29 søndag morgen sendte Kobe Bryant, hvad der blev han sidste besked til holdkammeraten Shaquille O'Neals søn.

"Har du det godt?", skrev han i beskeden.

Det har den 20-årige unge mand Shareef O'Neal, der også spiller basketball, delt i en hjerteskærende opslag på Instagram.

Udover sorgen over at have mistet en person, som han har kendt hele livet, og som han kaldte "onkel", så er han også knust over, at han aldrig nåede at svare på beskeden, mens Kobe Bryant var i live.

For omkring halvanden time senere klokken 10 indtraf tragedien. Her styrtede en helikopter med basketball-legenden og otte andre ned over Calabasas i Californien.

Ingen i helikopteren overlevede.

Uvidende svarede Shareef O'Neal klokken 10.58 på beskeden fra "onklen".

"Ja, jeg forsøger bare at arbejde på at finde ud af, hvad der skal være mit næste skridt. Hvordan har du det?", svarede han.

Den hjerteskærende beskedudveksling har den unge mand delt på de sociale medier.

"Jeg ville ønske, jeg ikke havde sovet længe, så jeg kunne have snakket med dig. Jeg kan slet ikke samle mine tanker lige nu".

"Jeg er glad for, at vi lærte hinanden at kende. Du var ikke bare en god onkel, du var også en træner og en mentor for mig. Jeg elsker dig. Tak for alt, du har gjort for denne by, for basketball og for mig. Jeg vil ikke skuffe dig. Du stolede altid på mig, og løftede mig op", skrev han videre.

På et pressemøde søndag fortalte sheriffen i LA County, Alex Villanueva, at i alt ni personer var omkommet.

"Der var ingen overlevende. Der var ni mennesker om bord, piloiten plus otte personer," sagde han.

Kobe Bryant efterlader sig konen Vanessa og tre døtre.

Det er endnu uvist, hvorfor helikopteren styrtede ned.

Sponsoreret indhold