Krimi2. september 2019

Kevin Hart i bilulykke: Alvorligt kvæstet

Skuespilleren Kevin Hart kørte søndag aften galt i sin bil i Los Angeles
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2019-09-02_08_07_03-billeder.png
 Foto: MEGA

Et af Hollywoods største navne, skuespilleren Kevin Hart, var søndag involveret i en alvorlig bilulykke.

Ifølge politiets oplysninger kørte skuespilleren galt tidligt søndag morgen.

Det var ikke Kevin Hart selv, der førte bilen men en mand ved navn Jared Black. Udover de to mænd var også en kvinde med i bilen.

Politiet skriver videre i deres rapport, at de to mænd blev alvorligt kvæstet i ulykken og har fået store rygskader. Kvinden, hvis navn ikke bliver oplyst, kom ikke til skade.

Det skriver CNN og TMZ.

Til sin 40-års fødselsdag købte Kevin Hart en mørkeblå Plymouth Barracuda fra 1970. Det var denne bil, som han kørte galt i.

På Instagram kalder stjernen bilen for ”Menace”, som kan oversættes til ”truslen” og er en såkaldt amerikansk muskelbil.

Ulykken skete lidt nord for L.A. i området Calabasas. Bilen kørte af vejen og ned i en grøft tre meter nede. Her landede den på taget, som blev trykket helt fladt i ulykken.

Ifølge TMZ kørte Kevin Harts bodyguards i en bil bagved, der hurtigt fik stjernen ud og kørte stjernen til sit hjem få kilometer derfra.

Kort tid efter blev han tilset af sin personlige læge. Men det var ikke nok, mediet skriver videre, at han senere blev indskrevet på hospitalet til undersøgelser.

CNN skriver, at Jared Black ikke var påvirket af alkohol, da han kørte bilen.

Det amerikanske medie TMZ har billeder fra ulykken, som du kan se her.

Sponsoreret indhold