Krimi15. juni 2020

Kendt sangers datter dræbt i frygtelig ulykke: Her er det sidste foto

Den kendte countrysanger Hank Williams Jr. har mistet sin 27-årige datter, der lørdag aften døde i en frygtelig ulykke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-06-15_kl._09.38.20.png
 (Foto: MEGA)

Den kendte countrylegende Hank Williams Jr. gennemlever lige nu sit livs værste mareridt, efter han i weekenden mistede sin blot 27-årige datter.

Det skriver E! News.

27-årige Katherine Williams-Dunning døde lørdag aften i en frygtelig bilulykke i Henry County, Tennessee. Dødsfaldet har det amerikanske medie fået bekræftet.

Også Katherine Williams-Dunnings egen søster bekræfter den tragiske dødsulykke. I et hjerteskærende opslag på instagram skriver Holly Williams, at hele familien er sønderknuste over tabet:

- Jeg har ingen ord. Fredag morgen fik jeg overtalt familien til at tage dette billede, og jeg anede ikke, at det ville være det sidste foto sammen med min elskede lillesøster Katie, indleder den knuste søster sit opslag.

- Vi var alle til min tantes begravelses torsdag, hende elskede vi dybt, og nu står vi overfor endnu én begravelse. Alt vi har brug for er bønner, skriver den knuste søster videre.

Ulykken fandt sted omkring klokken 20 lørdag aften. Det er uvist, hvordan ulykken præcist skete. Men ifølge de foreløbige oplysninger mistede føreren kontrollen over bilen, som skred ud og rullede rundt flere gange.

I bilen sad også hendes mand, den 29-årige Tyler Dunning.

Han blev efter ulykken fløjet til hospitalet, hvor han er ”vågen og kontaktbar”. Familien har dog ikke oplyst, hvilke kvæstelser han har.

Sponsoreret indhold