Kendt rapper dræbt: Liget kunne ikke identificeres

David Mota også kendt som Mota Jr. flasher en ordentlig stak euro sedler.

David Mota også kendt som Mota Jr. flasher en ordentlig stak euro sedler.

Foto: Privatfoto

Den 15. marts forsvandt den portugisiske rapper Mota Jr., hvis borgerlige er navn David Mota. 

Mandag blev hans lig blevet fundet i afsides skovområde 50 kilometer fra hans hjem i Sintra i det østlige Portugal tæt på Lissabon.

Det skriver den britiske avis The Sun og det portugisiske medie TVI24.

View this post on Instagram

Boas entradas

A post shared by Mota Jr Pai Da Baixada (@officialmotajr) on

Angiveligt var det først tirsdag, at retsmedicinerne kunne fastslå, at det var den 28-årige rappers lig, da det var meget medtaget og i dyb forrådnelse.

Det er David Motas mor, der oplyser til det portugisiske medie, at hendes søn er fundet død. Hun fortæller videre, at han er fundet dræbt og tortureret.

Kidnappet

Tilbage i marts måned var det David Motas mor, der slog alarm til politiet, da hendes søn forsvandt. Hun fandt hans tøj i ejendommens kælder og blod i elevatoren. Politiet har løbende haft en teori om, at han er blevet kidnappet.

Ifølge moren blev han kidnappet af to røvere, der brød ind i familiens lejlighed.

Den portugisiske tv-kanal TVI skriver, at moren modtog et opkald fra en nabo, der hørte mænd bryde ind i deres lejlighed.

Mota Jr. var kendt for at flashe dyrt designer tøj, dyre ure og hurtige biler på Instagram, hvor han har 168.000 følgere på det sociale medie.

På Instagram skulle man tro, at han levede som en millionær, men ifølge The Sun var det ikke tilfældet.

Det skulle også være røvernes motiv for at kidnappe den 28-årige rapper. Angiveligt forsøgte de at torturere ham til at fortælle, hvor han skjulte sine ure og penge.

Mota Jr. slog igennem, da han medvirkede på hit-nummeret 'Ca Bu Fla Ma Nau' med Piruka, der er hørt over 21 millioner gange på Youtube.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close