Krimi3. juli 2020

Kendt gamer friede til sin ekskæreste: Få timer senere begik han selvmord

Byron ”Reckful” Bernstein, som er kendt for at livestreame computerspil på det sociale medie Twitch, har mistet livet i en alder af 31 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-07-03_kl._08.28.07.png
 Foto: Instagram/privat

Det amerikanske gamermiljø er i dyb sorg, efter de i denne uge har mistet den populære spiller Byron ”Reckful” Bernstein.

I en række opdateringer på Twitter bekræfter Byron Bernsteins tidligere kæreste den tragiske nyhed.

Det skriver en lang række medier herunder ENews!, Varity og DailyMail.

”Ja, det er ham. Han er væk. Jeg har haft en angstanfald i en time. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre”, skrev ekskæresten, kendt som ”Blue”, på Twitter.

”Byron, jeg ville ønske, at jeg kunne have hjulpet dig. Det gør vi alle. Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne. Tak fordi du var en del af mit liv. Jeg vil altid elske dig”, skrev hun videre i det tårevædede opslag.

Den 31-årige mand var kendt som en af de bedste World of Warcraft spillere i hele verden og havde på sin Twitch-profil mere end 936.000 følgere.

Også Byrons roommate og hans bror har bekræftet, at den 31-årige mand har begået selvmord.

”En jeg elsker har begået selvmord”, skrev ekskæresten også på Twitter.

Fans begyndte at blive bekymret for gameren, da han i løbet af torsdagen delte en række kryptiske beskeder på de sociale medier.

”Ahh, jeg har ondt af alle, der skal kæmpe med min sindssyge. I skal bare vide, at i disse situationer så er den sindssyge person ikke i kontrol over deres handlinger”, skrev han torsdag morgen.

Her fremgik det også, at Byron friede til sin kæreste få timer før, han endte med at tage sit eget liv.

”Jeg ved, at jeg altid vil være lidt for skør… og det her er beviset… men i det mindste kommer du aldrig til at kede dig. Vil du gifte dig med mig, Becca?”, skrev han til en række billeder af den smukke kæreste.

”Få hende IKKE TIL AT FØLE SIG PRESSET til at sige ja, jeg er fuldkommen sindssyg. Jeg har ikke set hende i seks måneder. Grunden til at jeg skriver det, er fordi jeg ved, at jeg vil være sammen med hende for evigt, og jeg vil have, at hun ved, at jeg virkelig er dedikeret”.

Kæresten, Becca, skrev senere, at hun ”ikke havde set frieriet, før det var for sent”.

”Det ændrer ikke ved det faktum, at jeg ikke var i stand til at være der for ham. Han var fantastisk. Han lærte mig at have det sjovt, at opleve mere og udfordrede mig til at være mere. Han var større end livet, for stor til den her verden”, skrev hun.

”Han fik mig til at indse, at jeg INGENTING ved om depression, INGENTING ved om psykiske problemer. Jeg havde en vag ide, om hvad det handlede om, og jeg troede pinligt nok, at jeg kunne hjælpe med alt muligt trivielt lort”.

I en Youtube-video, som Byron delte i januar, fortalte den populære gamer, at han mistede sin bror til selvmord, da han var seks år gammel. Her fortalte han også åbent, at han kæmpede med sit mentale helbred, men var i bedring, fordi han arbejdede på at lave et nyt spil.

”Jeg er faktisk glad i hverdagen. Jeg har aldrig før haft det sådan her. Jeg siger ikke, at det varer ved for evigt, men lige nu er jeg glad”, fortalte han i videoen.

Har du selvmordstanker?

Få hjælp her:

Det hjælper at få sat ord på svære tanker og følelser, man nogle gange får i sit liv.

Du kan ringe til psykiatrifondens rådgivning på 39 25 25 25 - helt anonymt.

Du kan også kontakte Livslinien på 70 20 12 01.

Sponsoreret indhold