Krimi 21. juni 2021

Kejsersnit gik galt: Baby blev skåret i ansigtet

En lille pige måtte syes med 13 sting, efter den nyfødte baby ved et uheld blev skåret i ansigtet under et kejsersnit
(Foto: Privat)

I sidste uge måtte en nyfødt pige syes med 13 sting, efter hun ved et uheld blev skåret med en skalpel i ansigtet under et kejsersnit.

Det skriver The Sun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var ellers meningen, at den lille pige Kyanni skulle komme til verden på naturlig vis på en klinik i den amerikanske delstat Colorado.

Hendes mor – Reazjhana Williams – fik sat fødslen i gang, men kort efter kunne lægerne konstatere, at den lille pige ikke havde det godt i maven.

Derefter blev det besluttet hurtigt at foretage et kejsersnit - og det var i den forbindelse, at den lille pige fik det voldsomme snitsår.

- Det er ubehageligt, og hun har det ikke rart, fortæller pigens far Damarqus Williams ifølge The Sun.

Ifølge lægerne lå lille Kyannis ansigt tæt på moderkagens væg, og det var derfor, at lægerne ved et uheld kom til at ramme hende med skalpellen.

Efter fødslen måtte den lille pige syes med 13 sting af en tilkaldt plastikkirurg.

Pigens bedstemor ønsker, at hospitalet bliver holdt ansvarlig for det utilsigtede uheld. Hospitalet udtaler til The Sun, at man har været i kontakt med familien.

Det sker yderst sjældent, at babyer bliver skåret i under kejsersnit. Ud af 37.000 kejsersnit foretaget mellem 1999 og 2000 var det kun i 0,7 procent af babyerne, der pådrog sig lignende skader.

Sponsoreret indhold