Krimi8. september 2022

Kæmpe tragedie: 8-årigt tvillingepar, der blev stukket ihjel, skal begraves med søster

Familien til det 8-årige tvillingepar, der i weekenden blev dræbt med deres 18-årige søster, er i totalt chok efter det voldsomme angreb lørdag

Trippeldrab i Irland

Det 8-årige tvillingepar Chelsea og Christy Cawley, der i weekenden blev brutalt dræbt i deres hjem i den Irske by Tallaght, vil fredag blive begravet sammen med deres storesøster, Lisa Cash.

Den 18-årige storesøster forsøgte lørdag nat at redde tvillingeparret, men endte selv med at blive slået ihjel.

Sagen har rystet Irland, og selv fra øverste sted i landet har den fået opmærksomhed.

- De forfærdelige begivenheder har efterladt nationen i chok og med stor sorg, har Micheal Martin, der er Premierminister i Irland, udtalt.

Det skriver det britiske medie The Mirror.

En talsmand for familien har været ude og bede om offentlighedens bønner i den svære tid.

- Støtten er der i den grad, men vi er alle sammen i chok. Jeg ved ikke, hvordan Margaret (moren til børnene red.) skal komme over det. Hun kommer nok aldrig over det, fortalte talsmanden.

Masser af støtte

Det forfærdelige angreb har fået lokalområdet og en del af den irske befolkning til at bakke voldsomt op om familien.

En indsamling til begravelsen af de tre søskende har for længst oversteget målet på 37.000 kroner, og har i skrivende stund rundet 400.000 kroner.

Ifølge øjenvidneberetninger var det et blodbad, der ventede betjentene i rækkehuset lørdag, da en bevæbnet specialgruppe stormede huset.

- Det er en af de værste hændelser i min 40 år lange karriere, har Drew Harris, der er Politichef for den samlede politistyrke i Irland, udtalt.

De seneste dage har de lokale i nærområdet lagt blomster og tændt stearinlys ude foran rækkehuset i Tallaght.

- Familien vil meget gerne sige en speciel tak til alle for deres store venlighed og kærlighed, som de har vist de seneste dage. Mange tak, har familien fortalt.

En begravelsesnotits, der er blevet udgivet i forbindelse med begravelsen fredag, fortæller lidt om, hvor mange der kommer til at savne de tre børn.

"Lisa, Chelsea og Christy vil altid være elsket og savnet helt enormt af deres hjerteknuste familie, bedsteforældre Martin McDonagh, Martin og Mag, tanter, onkler, kusiner, svoger Michael, nevø baby David, den udvidede familie og deres mange venner."

24-årige Andy Cash er blevet sigtet for drabene på de tre søskende.

Sponsoreret indhold