Kæmpe chok: Eksotisk slange sneg sig rundt i haven

Pludselig lå der en solbadende slange under Jasons skur

Pludselig lå der en solbadende slange under Jasons skur

Foto: Facebook, Jason Lemin

På en varm sommerdag, mandag den 7. juni, stod solen højt på himlen i bydelen Sutton i det sydlige London.

Sønnen legede i haven 

38-årige Jason besluttede sig for at trække lidt frisk luft ovenpå sin frokost, men da han trådte ud i haven med sønnen Freddie, placerede ham på havetrampolinen, og tændte en smøg, fik han pludselig øje på en temmelig ubuden gæst, der slangede sig rundt et stykke fra ham.

- Jeg kiggede hen mod skuret, og min første tanke var, at børnene måtte have efterladt noget skrald, men da jeg tog et nærmere kig, gik det op for mig, at det var en slange, der lå og solbadede, fortæller Jason til MyLondon News.

Selvom Jason Lemin selv er vokset op i Australien – og på den måde må være vant til at bo tæt på vild natur – så var hans møde med slangen i baghaven alligevel hans første nogensinde.

Som far til to – hvoraf den mindste, Freddie på 15 måneder – var Jasons første tanke at få sønnen i sikkerhed.

- Jeg begyndte med det samme at hive Freddie indenfor, hvorefter jeg kaldte på min 16-årige knægt, Matthew. Så gik jeg ud i haven igen, og tænkte lidt over, hvad jeg dog skulle gøre.

Da han kort derefter googlede RSPCA – den britiske udgave af vagtcentralen 1812, der rykker ud til dyr i nød – var der mere end en times ventetid.

I stedet besluttede Jason sig for at poste billedet af slangen på sin facebookprofil for at opklare, om der var nogen i nabolaget, der stod og manglede et stor, rødligt, eksotisk kæledyr.

På trods af det chokerende syn lykkedes det familiefaren fra London at bevare roen. Hans største bekymring gik på sønnens sikkerhed, samt slangens ve og vel.

- Jeg fik selvfølgelig et chok over, at den krøb rundt i min have, og jeg ville helst undgå at vores katte stressede den yderligere, men jeg var mest nervøs for hvordan den havde det, og opsat på at få Freddie i sikkerhed, fortæller han til det lokale medie.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close