Krimi17. december 2020

Julemand tester positiv for coronavirus efter at have siddet med 50 børn på skødet

En mand, der agerede julemand, så børn kunne få taget festlige julebilleder, er testet positiv for coronavirus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour796281.jpg
 Foto: MEGA

Hvad der skulle have været en hyggelig dag for 50 er børn, er nu udviklet sig til lidt af et mareridt.

The Independent skriver om et par, der var klædt ud som julemanden og hans kone, testede positive for coronavirus to dage efter, de havde afholdt events for 50 børn.

De mange børn fik blandt andet taget billeder med hr. og fru julemand, og ifølge avisen sad mange af børnene også på julemandens skød, hvilket betød, at de kom helt tæt på julemanden, der bar hverken visir eller mundbind.

Hele miseren fandt sted i den amerikanske delstat Georgia, der er ulamindeligt hårdt ramt af coronavirus. På samme dag, hvor børnene var til julehygge hos julemanden, ramte delstaten en rekord med 6.126 nye smittede.

Julemandsparret udviste ikke symptomer, da de julehyggede med børnene, men testede positiv to dage efter, hvilket betyder, at de potentielt kan have smittet de mange børn.

- Mine børn fik begge taget billeder med julemanden, og deres smil var større end enhver dag, når de tager i skole, og hvor de også udsættes for smitterisiko, skriver Robert D Parker, der er formand i Long County Board of Commissioners, på deres hjemmeside.

Lokale myndigheder anbefaler, at alle børn, der var til julehygge isolerer sig i 14 dage.

Sponsoreret indhold