Krimi11. maj 2023

Josef Fritzl afslører bizar drøm: Vil genforenes med familien

I 24 år holdt Josef Fritzl sin datter fanget i et sand regime af voldtægt og tortur, nu drømmer han om at blive genforenet med familien
Josef Fritzl i 2009. I dag er han 87 år gammel.
Josef Fritzl i 2009. I dag er han 87 år gammel.
 Foto: Ritzau Scanpix

I familiens kælder i hjemet i Amstetten i Østrig holdt han sin datter indespærret i årtier. Han voldtog hende og gjorde hende mor til syv børn.

Alligevel drømmer han nu fra fængslet om at blive genforenet med dem, og han er sikker på, at de vil "tilgive" ham for hans forbrydelser.

Det fortæller det dømte voldtægtsmonster ifølge The Sun igennem sin advokat fra fængslet.

- Jeg er sikker på, at jeg kommer til at se dem igen en dag.

- Jeg tænker altid på dem, og hvordan jeg gerne vil se mine børnebørn. Jeg er sikker på, at jeg bliver genforenet med dem, og jeg tror, de vil tilgie mig for det, jeg har gjort, skriver han i erklæringen fra hans advokat.

Her skriver han også, hvordan han gerne vil opleve frihed og regner med at leve til han bliver 130 år.

Det var i 2008, at historien om Josef Fritz sendte chokbølger igennem verdensbefolkningen. Her blev han anholdt, og det kom frem, at hans datter Elisabeth Frizl igennem 24 år havde levet et mareridt, de færreste kan begribe eller forstå.

Den unge kvinde havde været låst inde i en kælder under familiens hjem, her forsøgte den unge kvinde at holde sig selv og seks børn i live – børn hun alle havde født, efter hendes far havde voldtaget hende.

I april 2008 sluttede mareridtet. Den ældste af incestbørnene, datteren Kerstin, blev syg og måtte på hospitalet. På hospitalet blev læger og personale mistænksomme over den historie Elisabeths far og kidnapper fortalte.

Josef Fritzl blev anhold og erkendte senere, at han voldtog sin datter mindst 3000 gange og holdt hende og hendes seks børn fanget i kælderen.

Sponsoreret indhold