Krimi10. oktober 2020

Jensens Bøfhus truet af lukninger

Restaurationskæden er hårdt ramt af coronakrisen og risikerer nu at skulle lukke fire restauranter midlertidigt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201002-205410-6-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau / Scanpix

Coronakrisen har ikke gjort tingene nemt for den danske restaurantionsbranche. Mange restauranter kæmper for overlevelse, og blandt dem er Jensens Bøfhus.

Fire af kædens i alt 21 danske restauranter er lige nu lukningstruet, da restauranterne ganske enkelt ikke kan få pengene til at løbe rundt.

Det skriver TV 2 Fyn.

De lukningstruede restauranter er to i København - én på Axeltorv og én på Vesterbrogade. Derudover risikerer en restaurant i Silkeborg og en i Viborg at skulle lukke.

Lukker de fire restauranter, vil det blandt andet betyde, at 110 medarbejdere risikerer at miste deres job.

- Vi har oplevet en omsætning, der er gået op og ned under coronatiden. Det kan vi godt navigere i. Men efter statsministeren har forlænget restriktionerne, er vi gået et ryk nedad, og dét har gjort det kritisk for de her fire restauranter, siger Anders Nikolaisen, der er administrerende direktør i Jensens Bøfhus, til TV 2 Fyn.

Han oplyser, at det lige nu overvejes, om restauranterne skal lukkes, og sker det, vil der være tale om en midlertidig lukning på fem-seks måneder.

Ledelsen drøfter i samme omgang mulighederne for sammenlægning af restauranter og omstruktureringer, der kan minimere risikoen for at skulle sige farvel til nogle af de ansatte.

Sponsoreret indhold