Krimi 30. august 2021

- Jeg opdagede, at min perfekte kæreste var pædofil

En kvinde fortæller nu, hvordan hun til sin gru opdagede, at hendes ”perfekte” kæreste gennem fire år i virkeligheden var pædofil
(Foto: Mirrorpix)

Da 48-årige Rosie Nelson faldt over et mystisk SD-kort på sin mands hjemmekontor, havde hun aldrig i sin vildeste fantasi troet, at hendes verden kort efter ville synke i grus.

Men det gjorde den, for det mystiske SD-kort afslørede den sande historie om hendes ”perfekte” kæreste, Peter Loram.

På SD-kortet lå intet mindre end 240 videoer og 204 billeder med børneporno. De grufulde billeder og video var blandt andet hentet fra det mørke internet og vidnede altså om, at hendes kæreste gennem fire år havde en særdeles mørk side.

- Jeg vidste i det øjeblik, at mit liv aldrig ville blive det samme igen, fortæller 48-årige Rosie Nelson til det britiske medie Sunday Mirror.

- Det væltede fuldstændig min verden. Det var den mest forfærdelige ting, jeg nogensinde har set. Jeg sad bare og stirrede på skærmen og tænkte: ”No way! Hvad er det lige, jeg har set?”, fortæller hun videre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rosie tilføjer, at hun var så chokeret, at hun havde svært ved at samle sine tanker. Hun var med egne ord “fuldstændig i chok” og forklarer, at det føltes som om, at hun var ved at drukne.

Efter Rosie opdagede sin mands hemmelighed, meldte hun ham straks til politiet, hvorefter hun flygtede fra deres fælles hjem i Devon. Hun ignorerede alle hans opkald, og hun har heller aldrig lyttet til den besked, som han lagde på telefonsvareren.

39-årige Peter Loram blev i sidste måned idømt ni måneders fængsel ved Exeter Crown Court.

Han fastholdt både i retten og overfor sin tidligere kæreste, at han ikke havde hang til børn.

Sponsoreret indhold