Krimi3. februar 2022

- Jeg kørte mod hospitalet for at føde, men så skete tragedien

En ufattelig tragedie betød, at 23-årige Alyssa Sandoval mistede sin elskede mand i en forfærdelig ulykke, blot timer før hun fødte deres elskede datter
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-11-11_kl._12.53.21.png
 (Foto: Privat)

I løbet af få timer fik hun den største gave i sit liv – og mistede sin største kærlighed på samme tid.

En ung Alyssa Sandoval fortæller nu til Love What Matters om den skæbnesvangre dag sidste år, hvor hun overværede sin elskede mand blive dræbt – blot timer før, at hun fødte deres elskede datter.

Alyssa fortæller, at hun opdagede, at hun var gravid med hende og Rickys tredje barn en februardag i 2018.

- Ricky var ovenud begejstret over nyheden. Hans ord? ”Jeg er så ellevild! Det føles, som jeg skal have mit første barn igen”. Vi var begge begejstrede, for på dette tidspunkt var vi vokse, vores liv var mere stabilt, og vi var forberedte på denne graviditet. Den var planlagt, fortæller Alyssa.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/alyssa1.jpg
Alyssa og Ricky var hinandens et og alt. De mødtes i 2012.
 Foto: Privat

Alyssa og Ricky var hinandens et og alt. De mødtes i 2012. Foto: Privat

Hun husker tydeligt, da hun omkring ni måneder senere vågnede om natten med veer.

- Jeg vidste, at babyen var på vej. Jeg vækkede Ricky, og han pakkede bilen med alle vores babyting.

På vej mod hospitalet hørte de musik og snakkede. Alyssa husker, at hun bad Ricky om at køre forsigtigt – ”vi skal jo nødig køre galt”, som hun forklarede ham. Ricky forsikrede hende, at de nok skulle nå sikkert frem til hospitalet.

- Jeg kiggede på Ricky, og det var i det øjeblik, da vi kørte over for grønt i lyskrydset, at vi blev ramt. Jeg mærkede smerten gennem hele min krop med det samme, vi stødte sammen. Alt blev følelsesløst.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/alyssa2.jpg
Parret fik først tvillinger - begge piger.
 Foto: Privat

Parret fik først et sæt tvillinger - begge piger. Foto: Privat

- Jeg slog mit hoved så hårdt, at jeg mistede bevidstheden. Da jeg vågnede op igen, lå jeg med hovedet nedad i bilen, stadig med min sikkerhedssele på. Ricky lå ved siden af mig. Han var ikke ved bevidsthed, men han trak vejret, husker Alyssa.

I over en halv time lå både Alyssa og hendes mand hjælpeløse i bilen, der var endt på taget i det voldsomme sammenstød med spritbilisten. På et tidspunkt husker Alyssa, hvordan Rickys stoppede med at trække vejret – men hun var ude af stand til at hjælpe.

- Til sidst kom hjælpen langt om længe. Vinduet blev smadret, min sikkerhedssele blev klippet op. jeg lå der med Ricky i få minutter, før jeg kunne kravle ud af bilen. Kort efter blev jeg hastet på hospitalet.

Lægerne kæmpede for at redde bade Alyssa og hendes ufødte datter. Det lykkedes – og den lille pige kom til verden ved et akut kejsersnit. Men Rickys liv stod ikke til at redde. Han døde dér i bilen – midt i et lyskryds blot timer før, hans elskede datter blev født.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-11-11_kl._12.52.52.png
- Ricky var min bedste ven, fortæller Alyssa.
 Foto: Privat

- Ricky var min bedste ven, fortæller Alyssa. Foto: Privat

- At miste Ricky har været en af de sværeste perioder i mit liv. Jeg mistede min bedste ven, min partner. Min verden. Jeg spiste ikke i to uger. Jeg tabte 15 kilo på to uger. Jeg har aldrig følt mig mere død. Jeg følte, at jeg var et træ, der tabte alle sine plane. Jeg følte, at der var koldt og mørkt inde i mig. Jeg havde mistet alt håb i verden.

- Jeg var ikke længere mig selv. Jeg havde intet håb. Jeg kunne ikke smile eller være glad. Jeg kunne ikke nyde min nye baby, jeg lige havde født. Jeg kunne ikke spise eller tale med nogen. Jeg var ikke normalt. Jeg havde mistet alt det normale liv, jeg havde levet i årevis. Jeg drømte konstant om Ricky.

Med tiden begyndte Alyssa dog at ane små glimt at lyspunkter og glæde i sit liv. Det er i dag ni måneder siden, at hun mistede sin mand og blev mor på samme dag.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/alyssa4.jpg
Tvillingesøstrene kysser deres lillesøster.
 Foto: Privat

De to tvillingesøstre kysser deres lillesøster. Foto: Privat

- Jeg er stadig ikke okay, men jeg har aldrig været mere taknemmelig for mit liv. Jeg er stadig i gang med at hele, men jeg er ikke længere i det mørke, jeg var før. Jeg har det bedre. Jeg har stadig meget at lære. Der er ingen bøger eller regler til dette. Vi sørger alle på hver sin måde. For mig har det hjulpet at være nær mine venner.

- Jeg skal stadig lære at styre mine følelser. Jeg er meget følelsesladet til tider. Ricky efterlod tre smukke små piger. Isabelle Sandoval, Annabelle Sandoval, og for at ære ham Daisy-Ricky Sandoval. Isabelle og Annabelle savner ham inderligt, men de er accepteret, at far er et smukt sted nu.

- Kære Ricky. Du var mit livs kærlighed, og du er det stadig. Det var meningen, at det var dig, jeg skulle blive gammel med. Du blev taget fra mig, fordi en anden person tog en selvisk beslutning. Jeg er så taknemmelig for, at du efterlod så mange smukke stykker af dig her.

Sponsoreret indhold