Krimi25. april 2021

Japansk mand datede 35 kvinder for at få flere fødselsdagsgaver

Ved at date hele 35 kvinder på én gang sikrede Takashi Miyagawa sig rigeligt med fødselsdagsgaver – han gav nemlig dem alle forskellige datoer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/capture_10.png
 Foto: MBS News

En yderst mærkværdig bedragerisag udspiller sig lige nu i Japan, hvor 35 kvinder har anmeldt en mand for at date dem alle på én gang.

Manden skulle desuden have løjet om sin fødselsdag, så kvinderne gav ham gaver.

Det skriver flere medier, der citerer det japanske medie MBS, der oprindeligt rapporterer historien. Herunder Independent.

Takashi Miyagawa, som manden hedder, skulle angiveligt have mødt sine kvindelige bekendtskaber gennem sit job som sælger af brusehoveder.

Ved at date de 35 kvinder har Takashi på 39 år modtaget gaver til en værdi af flere hundrede britiske pund.

Ifølge anklagerne har han givet hver af sine dates forskellige datoer for sin fødselsdag, mens han samtidig har proklameret over for dem, at han var interesseret i et fast forhold.

Juli, februar eller april?

Kvinderne opdagede hans bedrageri, hvorefter de gik sammen i en gruppe af ofre. Her opdagede de omfanget af hans svindel, hvorefter de gik til politiet i februar.

I alt skulle Miyagawa have modtaget fødselsdagsgaver og gavekort til en samlet værdi af 100.000 yen eller lige knap 5000 kroner.

Det står ikke klart, hvor længe hans svindel har stået på, men som de nyligste eksempler nævner det japanske medie en specifik 47-årig kvinde, der havde fået at vide, at Takashis fødselsdag lå den 22. februar, mens en anden fik at vide, at han fyldte år i juli.

En tredje havde fået besked om, at den lå i april.

Sponsoreret indhold