Krimi29. april 2020

Instagram-stjernen Supreme Patty anholdt: Havde våben på sig

Den virale Instagram-stjerne Supreme Patty har knap så meget at grine af i disse dage, efter han i går blev anholdt af politiet for ulovlig våbenbesiddelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-04-29_kl._07.19.14.png
 Foto: Instagram

Normalt spreder han grin på de sociale medier, men nu sidder Instagram-stjernen Supreme Patty bag tremmer.

Den virale netstjerne blev nemlig i går anholdt af politiet i USA. Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Hvad der skulle have været et rutinetjek af den 22-årige spasmager endte med at blive ganske dramatisk.

Ifølge TMZ nægtede Supreme Patty nemlig først at stoppe sin bil, da politiet ville bringe ham til standsning.

Den unge stjerne kom dog på bedre tanker, og han valgte at stoppe sin bil. Men han stoppede dog ikke med at gøre modstand.

Artiklen fortsætter under billedet...

Supreme Patty var nemlig ikke helt tilfreds med, at betjentene ville give ham håndjern på. Men til sidst endte Instagram-gutten med at være spændt fast.

Herefter undersøgte politiet hans bil, og her gjorde de et fund, som nu er skyld i, at den unge videoskaber nu er bag tremmer.

To pistoler blev fundet i spasmagerens bil, og da han ikke havde en tilladelse til at være i besiddelse af disse våben, blev han taget med på stationen.

Supreme Patty er vanvittigt populær på Instagram, hvor han har mere end seks millioner følgere. Han hævder også at være manden bag det virale æg, som sidste år slog Kylie Jenners rekord på Instagram.

Foruden de mange vilde videoer på Instagram så udgiver Supreme Patty også videoer på YouTube, og han har selvfølgelig også udgivet et par sange.

Sponsoreret indhold