Instagram-stjerne blev fundet død i kuffert: Nu har eksflirt tilstået mordet

Det var Ekaterina Karaglanovas egne forældre, der gjorde det grufulde fund.

Det var Ekaterina Karaglanovas egne forældre, der gjorde det grufulde fund.

Foto: Instagram

Ekaterina Karaglanova var en succesfuld Instagram-stjerne med 85.000 følgere på de sociale medie, da hun forleden blev fundet dræbt i sin lejlighed i Moskva.

 

Ekaterina Karaglanova blev fundet i en kuffert, og hun havde flere knivstik på kroppen, ligesom hendes hals var skåret over.

Nu har hendes eksflirtså tilstået drabet på hende, det skriver The Independent.

Russisk politi har offentliggjort en video, hvor den 33-årige eksflirt, Maxim Gareyev, tilstår drabet og fortæller, at han stak Ekaterina fem gange i halsen og brystet. 

Ifølge The Independent påstår den anholdte, at Ekaterina havde gjort grin med økonomi og hans seksuelle formåen. Han fortæller også, at han fortryder, at han har slået Instagram-stjernen ihjel. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var billeder som disse, den 24-årige Instagrammer delte på sine sociale medier. (Foto: Instagram)

Maxim Gareyev fortæller også i sin tilståelse, at han skylder mange penge væk, men at mordet ikke har noget med penge at gøre. 

Politiet har tidligere fortalt, at der ikke var tegn på slåskamp i lejligheden, hvor Ekaterina blev fundet dræbt, ligesom der heller ikke blev fundet et gerningsvåben i lejligheden.

Ekaterina havde fremtiden foran sig, da hun på brutal vis blev slået ihjel. Hun havde netop fået en ny kæreste, og det var planen, at de skulle rejse til Holland sammen i den nærmeste fremtid for at fejre hendes fødselsdag

Liget af russiske Ekaterina Karaglanova blev fundet fredag af hendes egne forældre, der var blevet bekymrede over, at de ikke kunne få fat i hende.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ekaterina blev blot 24 år gammel. (Foto: Instagram)

De bad derfor datterens udlejer om at give dem adgang til hendes lejlighed – og her fandt de altså kufferten med det grusomme indhold.

Ekaterina Karaglanova havde flere knivstik på kroppen, ligesom hendes hals var skåret over.

En læge fra en tilkaldt ambulance erklærede hende død på stedet.

Køb et abonnement på SE og HØR her! 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close