Krimi8. marts 2024

Indkalder til pressemøde efter drab på familiefar

Østjyllands Politi holder senere på formiddagen et pressemøde om gårsdagens drab i Randers
Politiet mødte talstærkt frem på villavejen i Randers torsdag aften. Her blev en 30-årig mand dræbt.
Politiet mødte talstærkt frem på villavejen i Randers torsdag aften. Her blev en 30-årig mand dræbt.
 Foto: Presse-fotos

LÆS OGSÅ: Medie: 30-årig dræbt af indbrudstyv

Hvad skete der torsdag aften, da en 30-årig mand blev knivstukket og dræbt på en villavej i Randers?

Det bliver vi formentlig klogere på klokken 11.45, hvor Østjyllands Politi vil holde pressemøde om gårsdagens episode i Randers.

Her vil vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard give en kort status og svare på enkelte spørgsmål, skriver Østjyllands Politi på X.

Tidligere fredag kom det frem, at den 30-årige dræbte formentlig forsøgte at beskytte sin familie mod en eller flere indbrudstyve, da han blev stukket ihjel torsdag.

Det skriver Randers Amtsavis, der har oplysningerne fra flere kilder.

En 31-årig mand er blevet anholdt og sigtet for drab i sagen. Politiet melder endnu ikke klart ud, hvad der skete torsdag aften.

– Det er stadig for tidligt for os at konkludere, hvad der præcist er foregået i tiden op til selve knivstikket, men der er ikke noget, der tyder på, at de to personer har kendt hinanden på forhånd eller haft en forudgående relation, siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard om sagen.

Men ifølge lokalmediet overraskede familiefaren angiveligt indbrudstyven i et skur på Guldregnsvej i Randers – her blev han knivstukket og afgik kort efter ved døden.

Den drabssigtede vil senere fredag blive fremstillet i grundlovsforhør.

Efterlyser vidner

Østjyllands Politi skriver derudover, at de søger efter vidner og beboere med videoovervågning i det boligområde i Randers NØ, hvor den 30-årige familiefar torsdag blev dræbt.

Der er nærmere bestemt tale om området imellem Hadsunvej/Marineborgvej samt Akacievej/Platanvej i 8930 Randers NØ.

Har man som beboer i området videoovervågning, beder politiet borgerne om at gennemse overvågningen, da der muligvis kan være oplysninger, som er brugbare i politiets efterforskning.

– Vi har en formodning om, at vi har fået anholdt den rigtige gerningsmand, og at han har begået drabet alene. Vedkommende er ikke fra lokalområdet, og vi ser sagen som værende dybt ulykkelig, siger Fleming Nørgaard.

30-årig mand dræbt på villavej i Randers

Sponsoreret indhold