Krimi19. april 2020

Indkalder til pressemøde

Erhvervsministeren, Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for patientsikkerhed vil i eftermiddag afholde pressebrief om den første fase af en kontrolleret genåbning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soeren_brostroem_0.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

I eftermiddag klokken 14 indkalder Erhvervsministeren, Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for patientsikkerhed til pressemøde i Eigtveds Pakhus i København. Det meddeler Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Det kommer til at være erhvervsminister Simon Kollerup, direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og direktør for Styrelsen for patientsikkerhed Anne-Marie Vangsted, der kommer til at tale om "retningslinjer vedrørende aftalen om udvidelsen af den første fase af en kontrolleret genåbning fra d. 17. april", lyder det i pressemeddelelsen.

I fredags - den 17. april - blev Folketingets partier enige om at udvide første fase af genåbningen, således at frisører, optikere, tandlæger og en lang række andre erhvervsdrivende igen må åbne for kunder.

I mellemtiden har de forskellige brancher efterlyst retningslinjer for, hvordan en genåbning skal håndteres, og det er højst sandsynligt disse retningslinjer, som ministeren og de to direktører vil komme ind på, når der afholdes pressebrief i eftermiddag.

Sponsoreret indhold