Krimi26. november 2019

Indbrud hos 82-årig jernkvinde: - Han valgte det forkerte hus

82-årige Willie Murphy tævede en 29-årig indbrudstyv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2019-11-26_09_06_02-_he_picked_the_wrong_house_bodybuilder_82_fights_break-in_suspect_wham.png
 Foto: ABC 13 News

Willie Murphy har vundet flere præmier i store konkurrencer for bodybuilding. I en alder 82 år har jernkvinden endnu ikke lagt håndvægtene på hylden.

Det fik en indbrudstyv at føle, da han sparkede døren ind til Willie Murphys lejlighed i byen Rochester i den østlige del af staten New York i USA.

- Han valgte det forkerte hus.

- En ung mand bryder ind i mit hjem. Det var rimeligt mørkt indenfor og jeg var alene. Jeg er en gammel kvinde. Men gæt en gang – jeg er stærk!, Siger Willie Murphy til 13 ABC News.

Den 82-årige kvinde er kendt i lokalområdet for hendes utrolige fysik, som ikke minde om en ældre dame. Den 29-årige indbrudstyv forsøgte først med, at han havde brug for en ambulance, men den hoppede den ældre kvinde ikke på.

- Jeg tog fat i bordet og begyndte at slå på ham med det. Det gik i stykker – men jeg tog metalbenene og slog ham med dem. Det fik ham væltet ned på gulvet, herefter begyndte jeg at hoppe på ham.

- Jeg løber ud i mit køkken, hvor jeg tager en stor flaske babyshampoo. Den sprøjter jeg ud i ansigtet på ham og slår ham med en kost. Han forsøger at flygte ud af min lejlighed, men han er for tung til at komme op, forklarer hun til tv-stationen.

Inden mand nåede at komme ind i huset, fik hun ringet til politiet. Hun fortæller, at alarmcentralen hørte med under hele episoden.

Der gik heller ikke mange minutter før en patruljevogn ankom til stedet. De fik anholdt indbrudstyven, der kort efter blev hentet af en ambulance.

- Jeg tror, at han var glad for at komme ind i ambulancen, for jeg gav ham en ordentlig omgang – jeg sendte ham ind i den ambulance.

Den ældre kvinde fortæller, at hun stadigvæk løfter jern. Når hun dødløfter ryger der 100 kg på stangen, hvilket er hendes rekord i øjeblikket i en alder af 82.

Sponsoreret indhold