Krimi2. december 2019

Idrætslærer idømt 6 års fængsel: Voldtog skolepige

En 32-årig skolelærer er i dag ved retten i Næstved blev idømt seks års fængsel i en sag om voldtægt og beføling af skolepiger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/retten_i_naestved_0_0.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Mandag er en 32-årig lærer og tidligere soldat blevet idømt seks års ubetinget fængsel for at have voldtaget en 13-årig elev og blufærdighedkrænket to andre elever.

Det skriver B.T.

Idrætslæreren var tiltalt for i alt ni forhold om voldtægter og andre seksuelle overgreb.

Ifølge en af tiltalerne, som han nu er blevet kendt skyldig i, gav idrætslæreren ved en af episoderne den 13-årige elev håndjern på ryggen og halsbånd om halsen.

Herefter voldtog han hende i en skov, mens han trak i halsbåndet, så den unge elev fik svært ved at trække vejret.

Overgrebene skulle have fundet sted gennem flere år, hvor pigen var mellem 13 og 14 år. Hun var angiveligt bange for idrætslæreren, der har siddet varetægtsfængslet, fordi han har truet med at slå hendes familie ihjel.

Han har igennem hele retssagen nægtet sig skyldig.

Udover fængselsstraf er han også blevet dømt til at betale 201.000 kroner i erstatning til sit voldtægtsoffer og henholdvis 10.000 og 8.000 kroner til de to piger, som han har blufærdighedskrænket ved at tage dem på brysterne.

Han har også fået forbud mod at arbejde med børn.

Under hele retssagen har læreren forklaret, at pigen gerne ville have et seksuelt forhold med ham. I forsvarerns procedure forklarede han, at pigen er fuld af løgn og blot ønsker hævn, fordi hun ikke længere fik lærerens opmærksomhed. Det skriver B.T. videre.

Men retten slog altså i dag mandag fast, at forholdet var mere end blot upassende.

Han blev dømt for at have udsat den 13-årige pige for tre voldtægter, hvoraf to af dem havde karakter af fuldbyrdet samleje.

Retten fandt det også bevist, at han under voldtægterne slog pigen og anvendte håndjern og halsbånd, som han brugte til at kvæle hende med.

De frygtelige voldtægter fandt sted rundt omkring på skolen - blandt andet i et klasselokale, i et redskabrum til idrætshalen og i et skur ved fodboldanlægget.

Sponsoreret indhold