Krimi 4. marts

I dag bliver Mia Skadhauge Stevn bisat

22-årige Mia Skadhauge Stevn bliver i dag sendt ud på sin sidste rejse.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alt for tidligt blev den unge sygeplejestuderende Mia Skadhauge Stevn frarøvet livet. Glad, frygtløs og frisk på livet mødte hun 6. februar sin morder.

På vej hjem fra Jomfru Ane Gade steg hun ind i en sort personbil ved Netto på Vesterbro i Aalborg. Og hverken hendes familie eller venner fik nogensinde efterfølgende lov til at se hende smile eller leve.

I dag klokken 13 bliver den unge kvinde bisat fra Budolfi Kirken i Aalborg.

”Vores elskede Mia er pludselig taget fra os”.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

 

”Vores lille pige, søster, kæreste. Vores guldklump. Vi elsker dig og savner dig”, skrev familien i en dødsannonce.

Mia Skadhauge Stevn var eftersøgt i hele landet, da ingen havde set hende efter byturen i den populære jyske festgade.

Fire dage efter blev lyset og håbet slukket. Ligdele var blevet fundet i Dronninglund storskov.

”Mange tak for alle jeres tanker og hilsner, men vi frabeder os blomster og lignende lig nu”, skrev Mias mor ganske kort på Facebook efterfølgende. Derudover har familien ikke ønsket at udtale sig.

(Foto: Presse-fotos.dk)

Mange strømmede til for at lægge blomster ved Vesterbro i Aalborg, hvor Mia sidst blev set i live. (Foto: Presse-fotos.dk)

To 36-årige mænd er sigtede for drabet. Den ene sidder fængslet, mens den anden er på fri fod. De nægter sig begge skyldige.

”At dø i forsøget på at leve, er bedre end ikke at leve af frygt for at dø”, skrev mias mor og far på Facebook, efter det endeligt var blevet bekræftet, at ligdelene var Mia.

Opslaget blev straks efter oversvømmet af kommentarer og kondolencer:

”Jeg kondolerer herfra til dig og din familie. Hun er og vil blive husket og savnet for den livsglade, eventyrlystne og omsorgsfulde kvinde, hun var. Jeg er glad for at have lært hende at kende igennem vores arbejde sammen”.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Foto: Nordjyllands Politi

Mia var på vej hjem fra Jomfru Ane Gade i Aalborg efter en bytur med nogle veninder. Normalt tog den unge kvinde altid bussen. Foto: Nordjyllands Politi

”R.I.P sødeste Mia, du vil være savnet. Du var en skøn, glad og sød pige – det er så uretfærdigt, at du skulle herfra så tidligt”.

Mia Skadhauge Stevn bliver af familie og venner beskrevet som en sød og omsorgsfuld person. På hendes Instagram-profil tegner der sig et billede af en eventyrlysten kvinde, der dykkede i Maldiverne, vandrede i New Zealand og stod på snowboard på de svenske løjper iført regnbuefarvede skibriller. Og altid med et smil på læben.

Læber der aldrig mere kommer til at smile.

Sponsoreret indhold