Krimi11. maj 2024

Husker du? Manden bag ikonisk billede sendt i fængsel

Internettet gik amok i 2015, da en kjole fra Keir og Grace Johnstons bryllup blev delt på de sociale medier
Keir Johnston og Grace Johnston på besøg i "The Ellen DeGeneres Show" i 2015. 
Keir Johnston og Grace Johnston på besøg i "The Ellen DeGeneres Show" i 2015.
 Foto: Youtube/Screenshot

For ni år siden fik Keir Johnston og Grace Johson de sociale medier til at koge over, da en kjole fra deres bryllup gik viralt.

Spørgsmålet om hvorvidt den var guld og hvid eller blå og sort delte internettet i to, der simpelthen ikke kunne blive enige om kjolens farve.

Men nu har 38-årige Keir Johnston ramt overskrifterne af en helt anden og skræmmende årsag. Han har nemlig indrømmet at have forsøgt at kvæle sin kone, Grace Johnston.

Det skriver PEOPLE, der har set retsdokumenterne. Her fremgår det, at Keir Johnston overfaldt sin kone tilbage i 2022, hvor han gentagne gange tog sine hænder om hendes hals og truede efterfølgende med at slå hende ihjel.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-11/4454.png
Kjolen der gik viralt tilbage i 2015.
 Foto: X/Screenshot

Overfaldet skete, da Grace Johnston forsøgte at stoppe sin mand i at forlade hende. Grace Johnston var eftersigende gået i mod hans ønske om ikke at tage til et jobinterview på fastlandet, da parret dengang boede på den skotske ø Isle of Colonsay.

Et vidne forsøgte ifølge retsdokumenterne at hive Johnston væk fra sin kone. Herefter gik han eftersigende kortvarigt ind i huset, og kom derefter tilbage og truede med at gøre "jobbet færdigt".

Grace Johnston ringede efter hjælp, hvor hun ytrede ordene "Min mand forsøger at dræbe mig".

Keir Johnston har erkendt sig skyldig i overfaldet og afventer nu sin dom.

Sponsoreret indhold