Krimi22. april 2024

Hundemor mistede alle sine hvalpe – nu er der endelig godt nyt

En hundemor er blevet genforenet med flere af sine hvalpe – adskillige dage efter at hun mistede dem
Hunden Mya er blevet genforenet med tre af sine hvalpe – flere dage efter at en ondsindet mand valgte at sælge dem, mens de var alt for små. 
Hunden Mya er blevet genforenet med tre af sine hvalpe – flere dage efter at en ondsindet mand valgte at sælge dem, mens de var alt for små.
 Foto: Privat

Et hjerteskærende syn mødte i sidste uge trafikanter på den såkaldte Mad River Road i Connecticut.

I vejkanten sad en ulykkelig hund – helt alene og forladt. Det hjerteskærende syn blev endnu mere hjerteskærende, da de forbipasserende stoppede op for at tilse hunden.

Her var det nemlig tydeligt, at hunhunden for kort tid siden var blevet mor – men hvalpene var ingen steder at se.

Nu er der heldigvis et lille lys i mørket: For kort tid siden er hundemor nemlig blevet genforenet med nogle af sine hvalpe.

Det skriver det lokale medie WFSB.

Morhunden, der er blevet døbt Mya, har fået tre af sine i alt syv hvalpe tilbage, og genforeningen har bragt glæden tilbage hos lille Mya, skriver det lokale medie.

- Hun vasker dem, hun elsker dem, hun er mor for dem, hun hyler ikke mere, hun piber ikke mere, udtaler Roslyn Nenninger fra det lokale dyrepoliti, Wolcott Animal Control.

Indtil videre er sagen ikke opklaret, men politiet har dog en klar idé om, hvad der skete med Mya og hendes hvalpe.

Det er således politiets klare opfattelse, at en gerningsmand tog de i alt syv hvalpe fra Mya, da de var blot en uge gammel.

Herefter solgte han hvalpene fra en parkeringsplads ved en lokal Walmart-forretning.

Det er formentlig videoovervågning, der har fået politiet til at konkludere, at der i alt var syv hvalpe. Efter at have solgt hvalpene valgte gerningsmanden at smide den ulykkelige hundemor i vejkanten, hvor hun altså blev fundet af rystede forbipasserende.

Efterfølgende valgte politiet at efterlyse hvalpene og bad i den forbindelse folk om at træde frem, hvis de havde informationer i sagen.

Det fik for kort tid siden en mand til at opsøge politiet. Manden havde købt to af Myas hvalpe af den pågældende gerningsmand, men manden kunne ikke få sig selv til at beholde hvalpene, da han så den hjerteskærende efterlysning.

Han overbragte derfor hvalpene til politiet, der nu har givet hvalpene videre til en meget lykkelig hundemor.

Manden hjalp desuden politiet til at finde en tredje hvalp.

– Han fortæller, at det er en af de sværeste ting, han har skullet gøre, men det var det helt rigtige, fortæller politiet, der tilføjer, at manden elsker hunde, og at han havde intentioner om at give dem det bedste hundeliv.

I skrivende stund er der ikke nyt om Myas andre hvalpe. Politiet leder stadig efter dem.

Sponsoreret indhold