Krimi20. december 2023

Hospice politianmeldt - nu lukker det

Odsherred Kommune har besluttet at lukke Lynghuset midlertidigt indtil videre, efter at hospicet blev politianmeldt

Dødsfaldet, som for et par uger siden blev meldt til politiet af en læge, får stadig flere konsekvenser for både borgere og medarbejdere. Nu lukker Odsherred Kommune helt ned for det palliative tilbud Lynghuset i en periode, skriver Sjællandske Nyheder.

Det har nu vist sig, at det pleje- og sygeplejefaglige niveau er under pres grundet sygdomsbetinget fravær. Derfor har direktionen i Odsherred Kommune besluttet at lukke Lynghuset midlertidigt indtil videre, skriver Sjællandske Nyheder.

– Det skyldes dels, at flere medarbejdere er syge af corona og influenza, ligesom det er gældende alle andre steder, og dels, at et par enkelte medarbejdere har sygemeldt sig på grund af eftervirkninger af politianmeldelsen, siger direktør Ulla Gramstrup.

Odsherred Kommune meldte allerede for en uges tid siden ud, at Lynghuset ikke længere ville tage nye døende patienter ind, men udelukkende tage sig af dem, der allerede var indlagt. Derudover plejer man på stedet også alvorligt syge patienter, som ikke nødvendigvis er terminale – altså døende – men som for eksempel venter på en plejehjemsplads eller er så syge, at det kræver en særlig sygeplejeindsats, skriver Sjællandske Nyheder.

Sponsoreret indhold