Hollywood-stjerner hylder seksårig drengs heltemod

Her ses Bridger Walker sammen med sin lillesøster. Den lille dreng har ikke veget fra sin søsters side, selvom han er kommet slemt til skade.

Her ses Bridger Walker sammen med sin lillesøster. Den lille dreng har ikke veget fra sin søsters side, selvom han er kommet slemt til skade.

(Foto: Instagram Nicole Walker)

Superhelte bærer ikke altid en kappe, og de kommer i mange forskellige størrelser.

Det er seksårige Bridger Walker et strålende eksempel på. Den lille fyr reddede sin lillesøster fra en farlig hund, der angreb hende i en baghave hos nogle venner. Men det kostede dyrt for den lille amerikanske dreng.

Hunden bed Bridger Walker i ansigtet og efterlod ham med bidemærker flere steder på den lille drengs krop. Især i ansigtet fik schæferhund fat. På hospitalet blev han syet med 90 sting i ansigtet for at lappe det store sår.

Artiklen forsætter under billedet. 

Nicolene Walker, der er Bridgers moster, har oprettet en hyldest konto til sin nevø på Instagram. Her har hun skrevet om den lille dreng, der modigt trådte ind foran sin lillesøster, da den bidske schæferhund angreb. Og dermed udsatte sig selv for fare for at redde hende. På trods af de alvorlige skader tog Bridger sin søster i hånden og bragte hende i sikkerhed, inden han blev kørt væk til hospitalet.

- Hvis nogen skulle dø, tænkte jeg, at det skulle være mig, har den lille dreng fortalt til CNN.

Historien Bridgers heltegerning er de seneste dage gået verden rundt. Og nu vælter det ind med hyldester til den seksårige dreng, efter mosteren delte et billede af Bridger i et Captain America kostume og rettede henvendelse til Hollywood-stjernerne i Avengers-filmene.

Det har fået Chris Evans, Anne Hathaway, Mark Ruffalo og Hugh Jackman til at sende hilsner i form af korte videoer til den modige dreng.

- Min ven, det du har gjort, det er sådan noget helte gør, siger Chris Evans i blandt andet i videoen, som Nicolene Bridger har lagt på det sociale medie.

”The devil wears Prada”-stjernen Anne Hathaway har lavet et opslag til drengen.

- Jeg er ikke en Avenger, men jeg kender en superhelt, når jeg ser en, skriver Anne Hathaway i videoen.

View this post on Instagram

There are no words. We are so, so thankful.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close