Krimi21. februar 2023

Hønefuld: Gav politiet en cd, fordi hun troede, det var hendes kørekort

En kvindelig spritbilist havde oparbejdet så høj en promille, at hun gav betjenten en cd i den tro, at det var hendes kørekort
En kvinde havde indtaget så meget alkohol, at hun gav politiet en cd i stedet for sit kørekort.
En kvinde havde indtaget så meget alkohol, at hun gav politiet en cd i stedet for sit kørekort.
 Modelfoto: Scanpix Denmark

Lørdag aften kom lokalpolitiet i walisiske Marchwiel på hårdt arbejde. De havde nemlig fået øje på en 36-årig kvinde, der havde fået så meget ind under vesten, at det nærmest lyder usandsynlig.

Det skriver Metro.

Politiet kom først på sporet af den 36-årige Isaura Matsinhe, fordi den hønefulde mor var uhyre tæt på at brage sin Skoda ind i politibilen. Herefter gik det dog kun værre for kvinden.

Da betjenten bad hende om at vise et gyldigt kørekort, fiskede den fulde kvinde en cd frem i sikker forvisning om, at det var hendes kørekort (til den årvågne “Klovn”-fan må vi er desværre oplyse, at der ikke var tale om den såkaldte revisor smølfe-cd).

Politiets spritmåler kunne hurtig afgøre, at kvinden havde mere end fem gange så meget alkohol i blodet som tilladt. Så giver det næsten også mening, at hun forvekslede cd med kørekort …

Kvinden har efterfølgende forklaret, at hun lørdag aften havde siddet på en bar med veninderne. Efter de havde delt en hel del vin, skiftede de over til den hårde sprut. Og herefter gik det så helt galt, da kvinden i sin fuldskab troede, at det var en god idé at køre bil.

Kvinden har nu mistet sit kørekort i tre år.

Sponsoreret indhold