Krimi 23. februar

Højtstående NNV-medlem dømt

Tidligere krigsminister i bandegrupperingen NNV blev onsdag dømt for besiddelse af en kniv og tildelt en advarsel om udvisning
Foto: Privat

Onsdag blev et højtstående medlem af banden NNV (Nørrebro Nordvest red.) dømt ved Retten i Glostrup.

Ifølge SE og HØR’s oplysninger er der tale om den tidligere såkaldte krigsminister, der tilbage i januar 2021 blev ramt af skud i forbindelse med drabet på NNV-medlemmet Cem Kaplan i Hillerød.

Nu er det 22-årige bandemedlem blevet idømt syv dages fængsel for besiddelse af en kniv og tildelt en advarsel om udvisning. Manden er født og opvokset i Danmark, men har tyrkiske rødder.

Den 22-årige mand sad 2. maj 2021 i en bil på en parkeringsplads i Gladsaxe med tre andre, hvor de blev kontaktet af politiet.

Her fandt politibetjentene en armygrøn foldekniv med en bladlængde på 8,5 centimeter og en smule hash.

Eftersom ingen af de fire mænd i bilen ville vedkende sig kniven, blev den sendt til tekniske undersøgelser for at spore sig ind på ejermanden.

Sagens anklager fremviste onsdag, at der blev fundet DNA fra den tidligere krigsminister på skæftet og på spidsen af kniven, og at sandsynligheden var på mere end en million for, at det stammede fra det 22-årige bandemedlem.

- DE ER JO BANDEMEDLEMMER

En politiassistent var ligeledes inde for at vidne i sagen.

Her forklarede han, at ham og hans makker blev tilkaldt til stedet 2. maj 2021 for at agere backup for sine kollegaer, der havde kontakt til bilen. Herefter blev bandemedlemmerne taget ud af bilen en ad gangen og visiteret.

- Allerede da jeg fører tiltalte ud af bilen, opdager jeg kniven på gulvet, fortalte politiassistenten onsdag.

Anklageren ville gerne vide, hvordan stemningen var på stedet.

- De er jo bandemedlemmer, så der er en dårlig stemning, da de ikke kan lide politiet, fortalte betjenten tørt fra vidneskranken.

Den 22-årige tidligere krigsminister var ikke selv mødt op i retten, men hans forsvarsadvokat fortalte ved sagens start, at hans klient nægtede sig skyldig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

ADVARSEL OM UDVISNING

Dagens sag, der på ingen måder var kompliceret, tog lidt over en times tid.

Efter kort votering kom sagens dommer og to domsmænd tilbage med en klar dom.

Den 22-årige tidligere krigsminister i NNV blev idømt syv dages ubetinget fængsel samt en advarsel om udvisning i tilfælde af, at han begår nye strafbare forhold i fremtiden.  

Sponsoreret indhold