Krimi6. august 2023

Hjerteskærende tragedie: Anerkendt kræftlæge tager livet af sig selv og sin baby

Ifølge politiets teorier skød og dræbte den 40-årige kræftlæge, Krystal Cascetta, først sit eget barn og derefter sig selv i en opsigtsvækkende sag fra New York
Krystal Cascetta var mønsterelev og siden respekteret kræftlæge med speciale i brystkræft
Krystal Cascetta var mønsterelev og siden respekteret kræftlæge med speciale i brystkræft
 Foto: Facebook

En fuldstændigt hjerteskærende sag har ramt som et chok på den anden side af Atlanten.

Alt kørte tilsyneladende på skinner for den 40-årige nybagte mor Krystal Cascetta, der desuden var elsket og respekteret i sit fag som læge på klinikken Mount Sinai i New York, hvor hun brugte sit speciale i kræftdiagnoser til at hjælpe patienterne.

Men lørdag morgen omkring klokken syv tog hun en forfærdelig og ganske uforklarlig beslutning, da hun ifølge politiets umiddelbare fund på gerningsstedet skød og dræbte sit barn for derefter at gøre en ende på sit eget liv bagefter.

Det skriver flere amerikanske og britiske medier.

Ifølge Daily Mail står det ikke helt klart, hvor gammel Cascetta og ægtemanden Tim Taltys barn var, eller om det var en dreng eller en pige, men meget peger i retning af, at den 40-årige læge havde termin tilbage i marts i år.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Ring til Livslinien på 70 201 201.

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

Den forfærdelige ulykke fandt sted på barnets værelse lørdag morgen i parrets hjem i den trygge by Somers i Westchester County. Da politiet mødte op kunne de ret hurtigt fastslå, at der med al sandsynlighed var tale om drab og selvmord.

Da det britiske medie forsøgte at række ud til 37-årige Tim Talty, var det en tydeligt chokeret husbond, de fik i røret.

– Kan I give os lidt mere tid, spurgte han.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-06/krystalcascetta.png
Den 40-årige læges motiv forbliver et mysterium
 Foto: Facebook

Flere udenlandske medier lægger af en eller anden grund vægt på, at lægen Krystal Cascetta boede sammen med Tim Talty i et hjem til 6,7 millioner kroner i Granite Springs-området. Nok for at understrege, at det ressourcestærke par umiddelbart førte en stabil tilværelse.

De blev gift i Greenpoint, Brooklyn i 2019.

Krystal Cascetta arbejdede som onkologisk kræftlæge med speciale i brystkræft på Mount Sinai-klinikken i den amerikanske storby, mens hendes mand har sin egen virksomhed, der produceret energibarer kaldet ”Talty Bar”.

Den nu afdøde 40-årige kvinde, der beskrives som en ihærdig atlet, der løbetrænede en del, har opnået flere udmærkelser inden for sit fag, efter hun modtog sin doktorgrad fra Albany Medical College.

Siden hendes mors bedste veninde døde af brystkræft, da Krystal gik i ottende klasse, har hun drømt om at blive en dygtig kræftlæge, skriver Daily Mail.

Det står ikke klart, om parret havde flere børn.

Sponsoreret indhold