Krimi12. september 2019

Hjerteskærende billede går verden rundt: Den vil ikke have godbidder - den vil have dig!

Et billede af en forladt og ensom hund har de seneste dage spredt sig som en steppebrand på de sociale medier. Og billedet bærer et vigtigt budskab til alle, der ønsker sig en firbenet ven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/69528648_10219984850799570_8336136586408230912_o.jpg
 (Foto: Facebook)

Den kaldes menneskets bedste ven – og med god grund: De fleste hundeejere er enige om, at en hund kan fylde livet med så store glæder, at man aldrig kunne være den foruden.

Derfor er der også mange, der hvert år anskaffer sig en hund.

Men at være hundeejer er som bekendt andet end blot at servere klap og kiks. Den skal også opdrages, og den skal luftes i alt slags vejr. Nogle gange bider den ting i stykker, og andre gange er den bare næsvis og umulig.

Derfor er der hvert år også mange hundeejere, der fortryder og afleverer hunden i et hundeinternat.

Hunden på dette billede er sådan en hund: Den er blevet efterladt på et hundeinternat, fordi dens ejere ikke ville have den alligevel.

Og nu går det hjerteskærende billede verden rundt med et budskab, der ikke er til at tage fejl af:

- Når du afleverer din hund tilbage, er dette nogle gange, hvad de gør. De sidder og venter på, at du kommer tilbage. De vil ikke have legetøj, godbidder, mad, de vil bare have dig. Hvis du ikke vil binde dig for evigt til en hund, så lad vær med at få én i første omgang, lyder teksten til billedet.

Billedet er de seneste dage floreret flere steder på de sociale medier og skal være med til at minde alle om, at der følger en livslang forpligtelse med, når man anskaffer sig en hund.

Det vides ikke, hvor billedet stammer fra – eller om hunden har fået et nyt hjem. Men man har jo lov til at håbe.

Sponsoreret indhold