Krimi 31. august 2021

Hest seksuelt mishandlet i halvanden time: Halvnøgen mand fanget på video

Natten til tirsdag i sidste uge blev en hest på Holbæk Rideklub udsat for et timelangt seksuelt overgreb
Foto: Politi.dk

Det er ikke første gang, at Holbæk rideklub danner den hjerteskærende ramme om en voldsom og ubarmhjertig mishandling. 

En hoppe ved navn Florica blev natten til tirsdag i sidste uge seksuelt misbrugt og gerningsmanden blev fanget på rideklubbens overvågning. 

Det skriver B.T., som har talt med hestens ejer. Hun har set den overvågningsvideo, som politiet er i besiddelse af. 

- Da han gik ind til min hest, havde han først smidt bukserne midt i staldgangen, så han faktisk kun havde skjorte på. Til sidst sætter han sine sko uden for boksen, og så går han ind til Florica kun med strømper på, fortæller hun til mediet. 

For knap et år siden måtte hesten Carli aflives på stedet i sin boks, efter at være blevet fundet i stærke smerter med blødende kvæstelser fra bagenden. 

Også her blev gerningsmanden fanget på video, da han først sneg sig ind i stalden og tre timer senere igen gik sin vej. 

Politiet har endnu ikke offentliggjort video eller billeder af gerningsmanden, men har på de kraftiske opfordret gerningsmanden til at melde sig selv. 

"Vi tager sagen meget alvorligt, og vi har forståelse for, at folk tilknyttet rideskolen er bekymrede over, at der igen har været besøg af en ukendt person. Vores efterforskere har haft gang i flere undersøgelser på gerningsstedet, og herunder har vi også sikret optagelser fra den opsatte videoovervågning", siger videpolitiinspektør Lars Krogsgaard fra Midt- og Vestsjællands Politi. 

Gerningsmanden beskrives som 20-30 år gammel, 160-170 centimeter høj, almindelig af kropsbygning, lys i huden, kort hår, iført en skjorte, shorts, ankelsokker, støvler, sixpence, atypisk gangart, hvor han går med armene langt ude fra kroppen. 

Sponsoreret indhold