Krimi17. januar 2020

Hella Joof og Rasmus Bjerg nyt værtspar for Melody Grand Prix 2020

Stor udskiftning til årets danske melody grandprix
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2020-01-17_13_17_17-billeder_0.png
 Foto: Have

Når Royal Arena slår dørene op til årets Dansk Melody Grand Prix 7. marts, bliver det med et noget umage og uprøvet værtspar på scenen.

Hella Joof og Rasmus Bjerg har fået tjansen for det legendariske show, der kårer årets vinder og Danmarks udsendte til det internationale melody grand prix.

Det er første gang, at de to slår pjalterne sammen som værtspar.

'At få lov til at stå på scenen sammen med et fantastisk live-orkester giver altid noget helt specielt. Og at have Hella ved min side er som flødeskum ovenpå lagkagen,' lyder det i en pressemeddelse fra 43-årige Rasmus Bjerg.

Ligeledes ser forfatter, skuespiller og instruktør Hella Joof frem til den kommende udfordring.

’Musik binder mennesker sammen, og når vi synger med på den samme melodi, mens vi lader rytmen gennemstrømme vore kroppe, er det nemmere at forstå hinanden'.

'For musik er et fælles sprog. The Antonelli Orchestra skal nok få salen til at gynge. Så sørger vi for at være søde, rare, inkluderende og ikke for distraherende slanke. Og sammen vil vi skabe begejstring hos alle’, lyder det fra 57-årige Hella Joof.

Dermed bliver det også et farvel til Kristian Gintberg og Johannes Nymark, der sidste år dannede værtspar ved showet i Herning.

I 2019 vandt 20-årige Leonora med sangen "Love is forever".

Sponsoreret indhold