Krimi12. marts 2021

Haps: Her stjæler pizzabuddet kundens kat

Restauranten stod lige og manglede en musefælde, så da buddet kom forbi lejligheden i Paris med mad, tog han til gengæld den lille røde mis med sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kat3.jpg
 Foto: Youtube/Twitter: @CarolineSPB

Hvad gør man, hvis man har et skadedyrsproblem på sit pizzeria, og møder en lille professionel musefænger på sin vej?

Dette Just Eat-bud fra den franske hovedstad tog chancen og hapsede det lille firbenede kræ med sig, da han kom forbi for at aflevere mad torsdag aften.

Det er avisen The Independent, der har den sjove historie.

Den jurastuderende Caroline Simon-Provo havde besluttet sig for noget nemt aftensmad, og bestilte derfor gennem den populære leveringsservice.

Hun fortæller at katten, der tilhører bygningens portner (så bliver det da vist heller ikke mere ”Aristocats”-agtigt) og hun opdagede hurtigt efter at have modtaget sin mad, at den var pist væk.

Hun tjekkede overvågningen, som nu går godt og grundigt viralt.

- Vi ringede til politiet i det øjeblik vi så videoen næste dag, fortæller hun.

- Vi kontaktede også allerede Just Eat om morgenen, men vi hørte aldrig mere. Så vi tog ned til restauranten omkring klokken 10.30 om formiddagen, hvor vi ventede til personalet ankom.

Chefen indrømmede

Da de ansatte ankom til pizzeriaet, blev der ringet til chefen. Det skulle siden vise sig at være ham, der havde haft leveringstjansen den foregående aften, og han påstod, at han havde fundet katten på gaden.

- Han fortalte, at han tog katten, fordi han havde et problem med mus i restauranten, men på videoen kan man jo tydeligt se, at han forlader bygningen med den, siger Simon-Provo.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Chefen påstod desuden, at han havde planer om at aflevere katten tilbage, når den havde løst problemet med musene.

Katten fandt de rystende og bange i hjørnet af restauranten.

En talsperson fra Just Eat i Paris fortæller til Independent, at der er iværksat en undersøgelse, så de kan bekræfte, at leveringen – og dermed det usædvanlige tyveri - blev foretaget af restaurantens egne medarbejdere.

Avisen kender restaurantens navn, men har lovet kilden Caroline at afholde sig fra at publicere dette. Hun er nervøs for, at de vil modtage online-trusler ovenpå missekidnapningen.

Katten har det godt og er tilbage på adressen i det centrale Paris hos sin ejer.

Sponsoreret indhold