Krimi17. september 2020

"Han var seriemorder - og min far"

I flere år levede Molly Kendall sammen med Ted Bundy, som hun elskede til skyerne. Dengang anede den lille pige ikke, at hendes stedfar var en sadistisk morder, der havde taget livet af over 30 uskyldige kvinder. I en ny bog afslører hun nu, at noget ved ham dog ikke helt var, som det burde være…
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ted_bundy.jpeg
 (Foto: Amazon Prime)

Molly Kendall elskede Ted Bundy.

Fra hun var en lille pige på tre år, og til hun blev 10, betragtede den lille pige ham som den far, hun aldrig fik.

Og Ted Bundy gjorde da også alt det, som hører sig til jobbet som far:

Han lærte hende at cykle, han legede med hende, tog på ferier med hende – og gav hendes mor masser af opmærksomhed og kærlighed.

Hvad Molly – og Mollys mor – dengang ikke anede var, at Ted Bundy var en sadistisk morder, der havde taget livet af over 30 uskyldige kvinder.

Nu fortæller Molly dog, at hun alligevel husker episoder fra sin barndom, der antydede, at hendes stedfar havde en mørk og pervers side.

Ted Bundy (1946-1989) kidnappede, voldtog og myrdede over tredive unge kvinder i 1970’erne.

Hans tørst efter blod begyndte formentlig, da han var helt ung, men hans første bekræftede drab fandt sted i 1974: Drabet på den unge universitetsstuderende Lynda Ann Healy.

Ted Bundy nåede sågar at flygte hele to gange fra fængslet.

Han blev i 1978 sat bag lås og slå for sidste gang og dømt til døden. Han sad på dødsgangen i Florida indtil 24. januar 1989, hvor han blev henrettet.

De nye ord deler Molly i en ny udgave af selvbiografien ”The Phantom Prince: My Life With Ted Bundy”, som Mollys mor og Ted Bundys kæreste, Elizabeth ”Liz” Kloepfer, skrev tilbage i 1981.

I det nye kapitel i bogen nævner Molly ifølge NY Post flere uhyggelige eksempler med sin stedfar, der fandt sted i perioden 1969-1975.

Det var i denne periode, Ted Bundy boede sammen med Molly og Liz.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ted Bundy flygtede to gange. Her ses han efter, han endnu engang var blevet fanget. 
Ted Bundy flygtede to gange. Her ses han efter, han endnu engang var blevet fanget.
 Foto: Ritzau Scanpix

Ted Bundy flygtede to gange fra fængslet. Her er han fotograferet, efter han blev pågrebet anden gang. Foto: Ritzau Scanpix

Én gang hvor Molly og Ted Bundy svømmede rundt i en sø, blev en ondskabsfuld Ted Bundy ved med at hive hendes luftmadras væk. Hver gang Molly forsøgte at finde hvile på luftmadrassen, fejede han den væk, så hun var tvunget til at blive ved med svømme for at holde sig oppe.

En anden episode fandt sted sent om aftenen, hvor Ted Bundy kravlede op i sengen til en lille Molly.

”Du tissede”, udbrød hun – alt for ung til at forstå, at den våde plet i hendes seng kunne være andet end tis.

En anden episode fandt sted, da de legede gemmeleg.

Ted Bundy gjorde det ikke svært for Molly at finde ham – han havde halvhjertet gemt sig under et tæppe. Da hun fandt ham, opdagede hun, at han var splitternøgen.

- Det var først længe efter, at det gik op for mig, at penisser ikke altid er erigerede, skriver hun i det nye kapitel i bogen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ted Bundys bil, som han brugte til at kidnappe flere af sine ofre. 
Ted Bundys bil, som han brugte til at kidnappe flere af sine ofre.
 Foto: MEGA

Bilen, som Ted Bundy brugte til at kidnappe flere kvinder. Foto: Ritzau Scanpix

Men trods de mørke og perverse sider lægger Molly ikke skjul på, at hun dengang nærede varme følelser for sin stedfar – og at hun dengang betragtede ham som både charmerende og handlekraftig.

Det var også disse karaktertræk, som hendes mor – Liz – har beskrevet som årsag til, at hun faldt for ham.

I bogen ”The Phantom Prince: My Life With Ted Bundy” fra 1981 har Liz fortalt i detaljer om livet med den sadistiske seriemoder.

Hun mødte ham ved jukeboxen på en bar i 1969 kort efter, at hun var flyttet fra Salt Lake City til Seattle.

Liz blev smaskforelsket i den flotte, charmerende og veltalende fyr, og de var sammen de følgende år, indtil Ted Bundy blev anholdt i 1975.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ted_bundy.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

De fleste af Ted Bundys ofre var mørkhårede kvinder på 20 år. Deres eneste fællestræk var, at de var tiltrækkende, forklarede han. Foto: Ritzau Scanpix

I de år, de var sammen, begik Ted Bundy nogle af sine værste drab.

I sin selvbiografi har Liz blandt andet fortalt, at hun i lang troede på, at Ted Bundy var uskyldig – selv efter han var blevet anholdt.

Dog havde hun alligevel en mavefornemmelse, der sagde noget andet, og i ren fortvivlelse forsøgte hun at drukne sin mavefornemmelse med masser af alkohol.

Dog var det Liz, der endte med at ringe til politiet og gøre dem opmærksomme på, at hendes kæreste lignede den mand, som de eftersøgte for en række brutale overfald.

Desuden fandt Liz et sæt krykker i hans hjem (i nyhederne havde hun hørt, at et af ofrene var blevet overfaldet med en krykke); hun havde set, at han tog et koben fra hendes hus, og hun opdagede en økse under bilsædet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/denise_marie_naslund.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Denise Marie Naslund var et af ofrene. Foto: Ritzau Scanpix

Desuden fandt hun også gipsforbindinger i en skuffe (det kom frem, at Ted Bundy havde lokket sine ofre ved at lade som om, at han havde en brækket arm).

Ifølge Liz indrømmede Ted Bundy aldrig sine ugerninger direkte over for hende, men i et telefonopkald fra fængslet kom han alligevel med noget, der kan beskrives som en indirekte tilståelse.

Her fortalte han Liz, at ”der er noget galt med mig… jeg kunne ikke holde det inde. Jeg har forsøgt så længe… men lysten blev for stærk”.

Da hun bad ham om at uddybe, svarede han:

”Få mig ikke til at sige det”.

Han sagde ikke mere, og opkaldet sluttede.

Ted Bundy blev henrettet i den elektriske stol i Florida 24. januar 1989. Han blev 42 år.

I fængslet blev Ted Bundy forlovet med en ny kvinde - og på mystisk vis lykkedes det ham at gøre hende gravid, mens han sad på dødsgangen. Læs den historie her.

Sponsoreret indhold