Krimi20. maj 2021

Hårrejsende video: 4-årig bortført fra sin seng og stukket ihjel

En fireårig dreng blev i weekenden taget fra sin seng og på brutal vis dræbt. Kidnapningen blev fanget på et kamera i drengens værelse i Dallas
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fireårige Cash Gernon blev lørdag morgen fundet af en løber i Dallas i Texas.

Den lille dreng var tidligt den morgen blevet kidnappet fra sin seng, hvorefter han blev stukket ihjel, og liget smidt på gaden i sydstaten.

Øjeblikket, hvor Cash blev taget af sengen, blev ifølge DailyMail fanget på et overvågningskamera.

Den 18-årige mistænkte brød angiveligt ind i værelset og tog Cash med sig.

På videoen fra værelsen ligner det, at han tøver i et par sekunder, stirrer intenst på drengen og hans tvillingebror, før han rækker ned i sengen og nænsomt trækker Cashs tæppe til side.

I et hurtigt snuptag tager han den fireårige dreng op, som med det samme vågner.

Den mistænkte - en 18-årig mand, der kender familien - blev kort efter igen fanget på overvågningskameraet i soveværelset. Angiveligt i forsøget på også at kidnappe den fireåriges tvillingebror.

På videoen kan man ifølge DailyMail se den 18-årige række ned efter tvilligedrengen, vandre rundt i værelset, før han flygter fra værelset og efterlader tvilligebroderen sikkert i sengen.

Fireårige Cash's livløse krop lå på det tidspunkt allerede på gaden i Dallas. Klokken 7 om morgenen blev det fundet af en hundelufter, der troede, at det var en hund, der lå på gaden.

- Jeg ringede til min mor, fordi det eneste, jeg først kunne se, var hår. Jeg sagde: "mor, det er mærkeligt, det rører sig ikke". Så jeg begyndte at gå tættere på, og jo tættere jeg kom, jo mere stod det klart for mig, fortæller hundelufteren til DailyMail.

- Jeg sagde: "mor, jeg kan se en hånd, jeg tror, jeg kan se et lig. Jeg tror jeg ser på et lig". Og jeg kom tættere på, og så sagde jeg: "Mor, det er et barn. Det er et barn. Og jeg begyndte bare at skrige".

Tirsdag afslørede en retsmedicinere, at den fireårige dreng havde mistet livet som følge af flere stiksår. Politiet har tidligere udtalt, at det lignede, at skaderne var fra et "skarpt våben".

Drengenes fars kæreste identificerede manden på overvågningskameraet som 18-årige Darriynn Brown.

Kort efter anholdt politiet den 18-årige mand og sigtede ham for indbrud og kidnapning, men venter at sigte ham for mere, når de retstekniske undersøgelser er færdige.

Det er uvist, hvordan familien og den 18-årige kender hinanden.

Sponsoreret indhold