Krimi26. februar 2022

Hårrejsende detaljer om skoleskyder: Skrev om voldtægt og lyttede til fugleungers smerteskrig

Hårrejsende nye detaljer om den 15-årige skoleskyder Ethan Crumbley er nu kommet frem i retten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220223-004121-6_59mb.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Skoleskyderen fra Michigan Ethan Crumbley kunne godt lide at høre fugleunger smerteskrig, han skrev om, at han ønskede at voldtage en kvindelig klassekammerat og han idoliserede morderen Jeffrey Dahmer.

Det sagde en anklager i retten tirsdag, hvor det bliver forhandlet, om den 15-årige skal flyttes fra et voksenfængsel til et ungdomsfængsel.

Crumbley er anklaget for i november sidste år skyde løs på sin skole. Fire blev dræbt og endnu flere såret.

Det skriver New York Post.

- I beskeder med sine venner og i sin dagbog beskrev han planer om at stalke, voldtage og ultimativt dræbe en kvindelig klassekammerat, sagde anklager Markeisha Washington i retten.

- Han udtrykkede fryd over at torturere en fuglefamilie, og han skrev om lykken ved at lytte til dem skrige, mens han dræbte dem.

Crumbley har udtalt, at han beundrer Jeffrey Dahmer, der dræbte og spiste sine ofre, og Adolf Hitler, fordi "når du dør, så skal du huskes længe", fortalte anklageren videre i retten.

Hun brugte i retten ikke Crumbleys navn, fordi hun "ikke ønskede at gøre ham mere kendt for sit skyderi".

Den anklagede skyder "ønsker den berygtethed", tilsluttede den assisterened anklager Kelly Collins.

- Han spurgte i fængslet: "hvordan får jeg min fanmail? Hvordan får jeg min hademail?", sagde hun i retten ifølge Detroit Free Press.

"Det skræmmende er, at jeg godt kan lide at være så fucked op", skulle den unge dreng angiveligt også have skrevet til en ven.

- Han ønsker at blive huske. Hans handlinger var ikke impulsive. De var beregnet, indøvet og veludtænkt.

Ethan Crumbleys advokat har tænkt sig at argumentere for, at hans klient er sindssyg og slår fast, at han ikke er en trussel overfor andre unge mennesker.

Crumbleys forældre, Jennifer og James Crumbley, er sigtet for uagtsomt manddrab, fordi de få dage forinden skoleskyderiet havde købt et våben til den unge dreng.

Sponsoreret indhold